Cand ai nevoie de un nutritionist bun in Bucuresti?

Articol scris de Maria Martac, nutritionistul DigestMed

Daca esti in cautarea unui nutritionist bun in Bucuresti, clinica DigestMed iti poate oferi solutia.

Un nutritionist bun are atat cunostinte de nutritie, cat si de biochimie si medicale, astfel incat sa elaboreze solutii adaptate nevoilor specifice fiecarui pacient.

Pentru ca fiecare persoana este o entitate unica, regimul alimentar, recomandat de catre nutritionist, trebuie sa fie personalizat, sa raspunda necesitatilor sale metabolice si starii fiziologice.

In cadrul sedintelor de nutritie din clinica DigestMed, pacientul poate beneficia de consultanta specializata, de analizarea compozitiei corporale dar si de un program personalizat pentru un stil de viata sanatos.

Ce inseamna un nutritionist bun in Bucuresti si cum te poate ajuta?

Un nutritionist bun in Bucuresti te va ajuta sa-ti intelegi mai bine corpul si nevoile sale, va stabili impreuna cu tine un jurnal alimentar personalizat, pe baza specificatiilor (varsta, greutate corporala, inaltime, metabolismul bazal, procent de grasime viscerala sau totala, apa, masa musculara si osoasa).

In cazul consultatiilor de nutritie din cadrul clinicii DigestMed, pacientii pot primi informatii medicale despre alimentatia recomandata in diverse boli si afectiuni:

De asemenea, o consultatie cu un nutritionist bun in Bucuresti este de ajutor si in caz de hipercolesterolemie, malnutritie, diabet sau obezitate. 

O consultatie de nutritie este indicata atunci cand ai probleme de greutate, ai obezitate, ai afectiuni digestive care necesita si o dieta speciala, experimentezi stari prelungite de oboseala sau alte  probleme metabolice care pot fi imbunatatite cu un regim de viata echilibrat.

In cazul pacientilor supraponderali, un nutritionist bun analizeaza istoricul personal, parametrii corporali  si initiaza impreuna cu pacientul planul de actiune. In momentul personalizarii dietei tinem cont de metabolism, regim de viata, buget, gusturi alimentare, activitate fizica si multe alte particularitati. 

De cele mai multe ori planul presupune schimbarea obiceiurilor alimentare actuale si adoptarea unui nou stil de viata.

Stil de viata sanatos, propunerea unui nutritionist bun in Bucuresti

Programul “Aleg un stil de viata sanatos” se personalizeaza in functie de obiectivul stabilit de comun acord cu pacientul. In cadrul sesiunilor urmatoare, planul poate suferi adaptari si ajustari in functie de progresul reusit. 

Programul presupune mai mult decat o lista de meniuri pe care sa le urmezi timp de 6 saptamani, cum se practica in alte situatii. La DigestMed pacientului i se prezinta toti factorii care influenteaza rezultatele pozitive ale demersului lui. Astfel, pe langa ce si cat mananca, i se recomanda ce tipuri de miscare fizica sa faca, cum sa se hidrateze eficient, cum sa se relaxeze si ce alte activitati poate sa aleaga pentru a inlocui mancatul emotional. Programul se bazeaza pe schimbarea obiceiurilor, pe planificare si preventie. 

Suntem o echipa de specialisti (gastroenterologi, nutritionist, endocrinologi, psiholog) cu pregatire de specialitate, experienta si multa pasiune, care iti oferim ce ai nevoie ca sa fii/redevii sanatos si sa iti recapeti starea de bine, printr-o diversitate de servicii care se completeaza reciproc. 

Pentru ca sanatatea este plurifactoriala, iar recapatarea ei, de asemenea, va asteptam la Clinica DigestMed pentru evaluare si recomandari de specialitate.

Nutritionist bun in Bucuresti, la clinca DigestMed
Articole Similare