In contextul epidemiei de coronavirus clinica DigestMed va ofera posibilitatea sfatului medical gastroenterologic GRATUIT realizat telefonic si al consultantei medicale ONLINE prin videoconferinta. Astfel puteti comunica cu medicii nostri pentru a descrie problemele dumneavoastra si puteti transmite documente medicale cu analize sau investigatii realizate anterior.

Medicii nostri vor analiza datele dumneavoastra si va vor ghida in privinta problemei dumneavoastra, a tratamentului sau a necesitatii unor investigatii ulterioare. Sfatul medical si consultanta medicala online NU substituie consultul medical si NU stabilesc diagnosticul! In functie de situatie poate fi necesara prezentarea la clinica pentru examen clinic si investigatii suplimentare.

Utilizand cele doua modalitati de evaluare medicala la distanta, aveti posibilitatea de a va deplasa la clinica doar in situatia cand este cu adevarat necesar. De asemenea, puteti fi evaluat prin toate investigatiile necesare in momentul prezentarii.

Care este diferenta dintre sfat medical, consultanta medicala online si consult medical?

Detalii pentru realizarea consultatiei medicale online

 1. Se apasa butonul de mai jos “Programeaza consultanta medicala online”.
 2. Se aleg medicul, data si intervalul orar.
 3. Se apasa butonul “Continua”.
 4. Se introduc:
 • Nume;
 • Prenume;
 • Telefon mobil;
 • Adresa de e-mail;
 • Observatii.
 1. Se bifeaza “Nu sunt robot”.
 2. Se apasa butonul “Finalizeaza programarea”.
 3. Se realizeaza plata online cu cardul bancar.

Dupa efectuarea platii veti primi in cateva minute pe email detaliile despre programarea aleasa impreuna cu un link pe care va rugam sa il accesati in ziua si la ora programarii.

Intre timp va rugam sa pregatiti in format electronic documentele medicale cu analize sau investigatii realizate anterior, sa va asigurati ca aveti acces stabil la internet, camera video si microfon functionale pe dispozitivul pe care il veti folosi (telefon, laptop sau tableta) si sa instalati pe dispozitiv aplicatia Zoom.

FINALIZAREA SEDINTEI DE CONSULTANTA MEDICALA ONLINE

Media de timp pentru serviciul de consultanta medicala online este estimata la 20 minute, dar medicul este cel care decide finalizarea consultantei in urma evaluarii fiecarui pacient.
Din motive de confidentialitate a datelor cu caracter sensibil videoconferinta nu este salvata in format video si nu poate fi accesata ulterior.

CE SE INTAMPLA DACA SE INTRERUPE VIDEOCONFERINTA

In situatia exceptionala in care videoconferinta se intrerupe pe durata desfasurarii consultantei medicale online, pentru a relua consultanta va rugam sa folositi din nou linkul pe care l-ati primit in emailul de confirmare a programarii.

CUM ANULEZ SAU REPROGRAMEZ O CONSULTANTA MEDICALA ONLINE

Anularile sau reprogramarile sunt permise cu maxim 24 ore inainte telefonic la numarul 0743.344.378 sau printr-un email la adresa contact@digestmed.ro. In cazul anularii cu minim 24h inainte suma incasata in avans este restituita in maxim 72 ore in contul IBAN indicat de pacient.

Solicita o programare la una dintre clinicile dedicate afectiunilor digestive