Servicii Psihiatrie

DigestMed este o clinica medicala privata ce are ca obiect principal de activitate diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv. Dereglarea sistemului digestiv, in multe cazuri, nu are o cauza fiziologica, ci una psihica. Prin urmare, serviciul nostru conex de consultatie de psihiatrie, vine ca o forma de investigatie de suport pentru o afectiune gastroenterologica sau endocrina fara cauza aparenta. 

Departamentul de psihiatrie din cadrul DigestMed este extrem de important in gestionarea tulburarilor digestive numite anterior functionale, dar care s-au dovedit a fi dereglari ale axei creier-intestin precum si in evaluarea si monitorizarea afectiunilor specifice.

Departamentul de psihiatrie din cadrul clinicii DigestMed din Bucuresti isi propune sa ofere consultanta si ajutor pacientilor care traverseaza o perioada instabila din punct de vedere emotional sau psihologic care are efecte asupra starii generale de sanatate. Fie pacientul se prezinta cu o problema de natura digestiva, care nu are o cauza clara, identificata in urma analizelor, fie pacientul are nevoie de ajutor specializat pentru a accepta un diagnostic. In ambele situatii dispune in clinica noastra de ajutorul unui medic psihiatru.

Consideram ca o minte sanatoasa se reflecta si intr-un corp sanatos, iar ca specialisti in sanatatea sistemului digestiv si al stomacului stim cat de important este un climat emotional si psihic echilibrat pentru a mentine sanatatea corpului in echilibru. 

Echipa medicala DigestMed