In contextul epidemiei de coronavirus clinica DigestMed va ofera posibilitatea accesarii serviciului de consultanta nutritionala ONLINE prin videoconferinta.

Perioada aceasta este una speciala, cei mai multi dintre noi experimentand astfel de vremuri pentru prima data in viata. De aceea, este foarte important sa invatam, cat se poate de repede, cum sa ne adaptam stilul de viata intr-un mod inteligent si constient, astfel incat sa nu avem de suferit din punct de vedere nutritional.

Cui se adreseaza:

Sedinta se adreseaza atat persoanelor care sufera de diferite afectiuni digestive (sindrom de intestin iritabil, ulcer, boala de reflux, pancreatita etc.), cat si celor cu alte tipuri de suferinte (perturbari ale grasimilor in sange, malnutritie, obezitate etc.).

De asemenea, sedinta este recomandata si persoanelor fara boli cunoscute dar care doresc sa adopte un stil de viata sanatos, avand astfel posibilitatea de a preveni sau intarzia dezvoltarea unor afectiuni.

Ce cuprinde o sedinta:

 • scurt chestionar de cunoastere a stilului de viata actual al pacientului (obiceiuri si preferinte alimentare, greutate corporala actuala, activitati fizice practicate etc);
 •  anamneza, istoric medical cu prezentarea documentelor medicale, unde este cazul;
 • istoricul variatiei greutatii si comunicarea parametrilor corporali actuali (greutate, circumferinte);
 • comunicarea obiectivului dorit de catre pacient si stabilirea timpului in care acesta il poate atinge;
 • prezentarea Jurnalului Alimentar (rolul si modul corect de completare al acestuia pe un model);
 • alcatuirea Listei de cumparaturi si rolul ei in tinerea unei diete sau a unui regim;
 • intocmirea unui plan de mese pentru o saptamana tinand cont de cele discutate cu pacientul (preferinte culinare, buget, stil de viata, obiectiv propus).

Beneficii:

 • Obtineti informatii corecte despre posibilitatea de a rezolva o anumita problema de sanatate prin masuri de dieta.
 • Aflati utilitatea folosirii jurnalului alimentar zilnic si deprindeti obiceiul de a nu mai pleca la cumparaturi fara o lista.
 • Invatati, prin retete simple, cum este bine sa combinati alimentele, sa alcatuiti meniuri complete si sa redimensionati portiile.
 • Parcurgeti pasi catre ameliorarea simptomelor, reducerea si limitarea consumului de medicamente.

*in cazul in care timpul alocat consultatiei se epuizeaza, materialele discutate vor fi trimise pacientului pe email in urmatoarele 12 ore.

*pentru pacientii care revin la o consultatie ulterioara, desfasurarea acesteia va fi particularizata cu informatii noi, relevante, bazate pe evolutia pacientului.

Durata: 30 minute

Tarif: 200 lei

FINALIZAREA SEDINTEI DE CONSULTANTA MEDICALA ONLINE

Media de timp pentru serviciul de consultanta medicala online este estimata la 20 minute, dar medicul este cel care decide finalizarea consultantei in urma evaluarii fiecarui pacient.
Din motive de confidentialitate a datelor cu caracter sensibil videoconferinta nu este salvata in format video si nu poate fi accesata ulterior.

CE SE INTAMPLA DACA SE INTRERUPE VIDEOCONFERINTA

In situatia exceptionala in care videoconferinta se intrerupe pe durata desfasurarii consultantei medicale online, pentru a relua consultanta va rugam sa folositi din nou linkul pe care l-ati primit in emailul de confirmare a programarii.

CUM ANULEZ SAU REPROGRAMEZ O CONSULTANTA MEDICALA ONLINE

Anularile sau reprogramarile sunt permise cu maxim 24 ore inainte telefonic la numarul 0743.344.378 sau printr-un email la adresa contact@digestmed.ro. In cazul anularii cu minim 24h inainte suma incasata in avans este restituita in maxim 72 ore in contul IBAN indicat de pacient.

Solicita o programare la una dintre clinicile dedicate afectiunilor digestive