Ce presupune atelierul?

Prin atelierul nostru de educatie nutritionala puteti oferi angajatilor dumneavoastra posibilitatea de a accesa informatii corecte privind atat dieta, cat si stilul de viata din perspectiva atitudinii, activitatii fizice, relaxarii.

Atelierul cuprinde cantarire profesionala, o prezentare a principalelor reguli de dieta si stil de viata precum si discutii interactive intre angajati si consultantul nostru de nutritie.

Cantarirea profesionala cu analizorul corporal Tanita

Ofera informatii despre cantitatea totala de grasime din corp, grasimea viscerala, masa musculara, masa osoasa, apa totala din organism, varsta metabolica. Astfel angajatii dumneavoastra pot fi avertizati asupra unor probleme metabolice care de obicei nu dau simptome si le pot corecta.

Prezentarea regulilor de dieta si stil de viata

Scopul atelierului este de a impartasi cateva idei despre ce presupune o dieta echilibrata pentru oamenii de obicei tineri, dar sedentari, de a oferi un set de informatii de baza valabile in orice etapa a vietii, dar si motivatia pentru a face o schimbare si a o mentine pe termen lung.

Planificarea meselor salveaza timp, buget, preocupari inutile si, evident, sanatatea. In plus, este bine cunoscut faptul ca obiceiurile alimentare corecte si sanatoase cresc productivitatea muncii si scad costurile medicale.

Discutiile interactive

In cadrul acestor discutii angajatii dumneavoastra pot adresa intrebari despre dieta si stil de viata consultantului nostru de nutritie si pot obtine informatii despre rezultatul cantaririi.

Follow-up – in urmatoarele 4-6 saptamani

Toti cei care doresc interpretare aprofundata a rezultatului cantaririi profesionale din timpul atelierului si recomandari nutritionale individuale sunt invitati sa se programeze la clinica noastra pentru o sedinta individuala “Consultanta nutritie”.

Activitati practice

  • Demonstratie practica de hidratare corecta in timpul sederii la birou. Vom avea sticle cu apa plata. Fiecare angajat isi va calcula cantitatea de apa pe care ar trebui sa o bea in timpul unei zile (functie de greutate), o va imparti in perioade de timp si va exersa hidratarea in timpul atelierului.
  • Vom descifra impreuna capcanele listelor de ingrediente la produse de baza (exemplificari pe laptop dar si cu mostre in sala).
  • Vom demonstra practic cum putem avea o gustare sanatoasa la birou fara a sacrifica timp, bani sau a face rabat la sanatate.
  • Vom executa exercitii de respiratie si mobilitate la fiecare 50-60 de minute (angajatii sunt rugati sa vina imbracati comod – fara tocuri sau cravata).

Echipa medicala DigestMed

Solicita o programare la una dintre clinicile dedicate afectiunilor digestive