Cui se adreseaza sedinta de consultanta in nutritie?

Sedinta de consultanta in nutritie se adreseaza persoanelor care doresc sa foloseasca beneficiile unei diete corect conduse in ameliorarea afectiunii de care sufera.

In ce afectiuni sunt benefice masurile dietetice?

Este vorba de o gama larga de afectiuni digestive: sindromul de intestin iritabil, boala de reflux gastroesofagian, ulcerul, gastrita, boala celiaca, ficatul gras, pancreatita cronica, alergiile alimentare, dar si de alte tipuri de afectiuni: perturbari ale grasimilor in sange, malnutritie, obezitate etc.

In egala masura, sedinta de consultanta in nutritie se adreseaza si persoanelor fara boli cunoscute care doresc sa adopte un stil de viata sanatos si astfel au posibilitatea de a preveni sau intarzia dezoltarea unor afectiuni.

Ce problema deosebit de importanta rezolva sedinta?

Dieta ajuta atat la ameliorarea simptomelor diferitelor actiuni, cat si la reducerea si, uneori, la limitarea consumului de medicamente. De asemenea, multe persoane au mai multe afectiuni asociate iar in aceasta situatie consultantul nutritionist are un rol important in integrarea masurilor de dieta specifice diferitelor suferinte si crearea unei diete unitare.

Care este principalul beneficiu al participarii in cadrul sedintei?

Sedinta de consultanta nutritionala va ajuta sa obtineti informatii corecte despre posibilitatea de a rezolva o anumita problema de sanatate prin masuri de dieta. In plus masurile de dieta vor fi personalizate si adaptate stilului dumneavoastra de viata.

Cu ce se diferentiaza sedinta de alte sedinte standard?

  • Iti oferim ce ai nevoie ca sa fii/redevii sanatos si sa iti recapeti starea de bine, printr-o diversitate de servicii care se completeaza reciproc.
  • Suntem o echipa de specialisti (gastroenterologi, nutritionist, endocrinologi, psiholog) cu pregatire de specialitate, experienta si multa pasiune.
  • Cream programe personalizate pentru fiecare pacient care ne trece pragul, indiferent ca vrea sa slabeasca sau sa foloseasca dieta in rezolvarea afectiunilor sale.
  • Consideram fiecare organism ca pe o entitate si il tratam ca atare. Elaboram diete adaptate pacientului si stilului lui de viata (tinem cont de caracteristicile familiale si de activitate), facem recomandari de activitate fizica la nivelul de accesibilitate la care se afla.
  • Acordam consiliere motivationala permanenta.
  • Principiile de nutritie sunt bazate pe stiinta si nu pe trenduri nutritionale “en vogue”, care pot fi periculoase pe termen lung.
  • Pentru ca sanatatea este plurifactoriala, iar recapatarea ei de asemenea, reevaluam clientul interdisciplinar, daca este nevoie.
  • Implicam si responsabilizam activ clientul in procesul de transformare. Nu tinem secret ca fara dorinta si vointa acestuia rezultatele se pot lasa asteptate.

Echipa medicala DigestMed

Solicita o programare la una dintre clinicile dedicate afectiunilor digestive