De ce să ne alegi?

La DigestMed prețuim sănătatea, oamenii și calitatea vieții. Fiecare zi vine cu provocările ei, dar și cu bucuria că am reușit să facem un bine cuiva, că am pus un diagnostic corect și că am îndrumat pacienții pe drumul cel bun în procesul de vindecare. Sănătatea pacientului este grija noastră comună: medici, asistenți, personal auxiliar, cu toții ne concentrăm în această direcție și toate eforturile au ca scop final refacerea organismului și îmbunătățirea stilului de viață.

Primim cu brațele deschise profesioniști specializați în diagnosticarea și tratarea bolilor digestive. Suntem pasionați de medicină și iubim lucrul în echipă. Analizăm împreună cazurile speciale pentru a lua cea mai potrivită decizie pentru pacient, iar dezvoltarea profesională este un focus continuu.

Vă invităm să practicați medicina alături de noi! Vă oferim acces la publicații internaționale de specialitate și facilităm participări la congrese de profil. Veți avea ocazia să lucrați atât în regim CNAS, cât și privat, să oferiți pacienților servicii variate accesând o aparatură nouă, performantă, de ultimă generație.

Completați formularul de contact și vom păstra legătura. Experiența dumneavoastră ne va aduce față în față în cadrul unei discuții profesionale private în care vom putea descoperi puncte comune și calitați apropiate care ne vor putea duce pe mai departe într-o călătorie frumoasă, de colaborare.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Informatii contact