#stopcancercolon
O inițiativă susținută de centrele medicale DigestMed

Cancerul este un adversar aproape imbatabil, iar cancerul colorectal este a 2-a cea mai frecventă cauză de deces prin cancer în lume. Practic, la fiecare 3 minute, în Europa, un om moare din cauza cancerului colorectal.

Este adesea diagnosticat în stadii avansate, dar incidența și impactul său pot fi reduse semnificativ prin adoptarea unui stil de viață sănătos, evitarea factorilor de risc și depistarea precoce prin screening.

Screeningurile periodice pentru cancerul colorectal pot descoperi boala în stadiu incipient, crescând astfel probabilitatea unui tratament de succes.

Testați-vă acum și creșteți șansele de a-l depista, gestiona și trata de timpuriu!

 

Oferim GRATUIT pacienților noștri 100 de teste de hemoragii oculte în scopul testării împotriva cancerului de colon.

1. Contactați recepția DIGESTMED VETERANILOR telefonic sau prin formularul de contact pentru a vă asigura privind disponibilitatea stocului testelor de hemoragii oculte.

2. Veniți personal, cu cartea de identitate, la sediul DIGESTMED VETERANILOR pentru ridicarea testului de hemoragii oculte și a instrucțiunilor de utilizare.

3. Reveniți personal în maxim 5 zile calendaristice de la recoltare cu proba de scaun la sediul DIGESTMED VETERANILOR. Un specialist DigestMed va analiza proba, va elibera rezultatul și vă va oferi recomandările medicale necesare în aceeași zi.

Testarea este valabilă pentru pacienții asimptomatici (care nu prezintă semne sau simptome de alarmă: sânge în scaun, scădere ponderală involuntară, anemie, diaree cronică, constipație brusc instalată sau agravată) cu vârsta cuprinsă între 45 – 75 de ani și care nu au efectuat o colonoscopie în ultimii 5 ani.

Dacă există antecedente în familie, vârsta permisă este de 40 – 75 de ani.

Campania se desfășoară în perioada septembrie – noiembrie 2023, în limita stocului de teste disponibil.

Pentru detalii suplimentare vă invităm să parcurgeți Regulamentul Oficial.