CLINICA MEDICALA DIGESTMED

Tratament Hepatita C

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), circa 500 milioane persoane sunt infectate cu virusul hepatitic C. In Romania, incidenta hepatitei cu virus C este in usoara crestere, afectand circa 4% dintre romani, adica 800.000 persoane, numarul bolnavilor fiind asemanator cu cel din restul tarilor europene. In ultimii ani, cercetarile au dus la descoperirea unui tratament revolutionar care poate eradica virusul C in proportie de peste 95%. Clinica Digest Med ofera posibilitatea evaluarii complete preterapeutice si monitorizarii tratamentului antiviral, avand contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Statistici privind virusul hepatic C

In Romania, aproximativ 800.000 de persoane sunt afectate cu virusul hepatic C

80% dintre adultii infectati cu virusul hepatic C vor produce o afectiune cronica

Tratamentul “Interferon-free” poate eradica virusul hepatic C in proportie de peste 95%

Cum se realizeaza testul

Evaluarea preterapeutica necesara includerii in programul national de tratament pentru hepatita cronica cu virus C presupune efectuarea unor analize de sange, ecografie abdominala si endoscopie digestiva superioara. Investigatiile imagistice pot fi efectuate in cadrul clinicii noastre cu cel mai mare profesionalism. Aceasta terapie numita “Interferon-free”, contine medicamentele EXVIERA (DASABUVIR) şi VIEKIRAX (OMBITASVIR +PARITAPREVIR + RITONAVIR) si vor putea fi prescrise pentru pacienţii care îndeplinesc criteriile de includere în tratament prevăzute în protocolul terapeutic. Incepand cu acest an, CNAS ofera posibilitatea efectuarii tratamentului Interferon-free si pacientilor cu ciroza decompensata cu virus C. La aceasta categorie de pacienti, tratamentul se efectueaza cu HARVONI (LEDIPASVIR + SOFOSBUVIR).

Clinica DigestMed

DigestMed este o clinica medicala privata ce are ca obiect prinicipal de activitate diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv si isi desfasoara activitatea medicala la cele mai inalte standarde europene. DigestMed pune la dispozitia pacientilor o gama de servicii de gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, endocrinologie si psihiatrie.

DigestMed furnizeaza servicii de Consult Gastroenterologie in contract cu CNAS.

DE CE DIGESTMED?

igiena-si-servicii-medicale-de-calitate-inalta-digestmed

Ne desfasuram activitatea intr-un mediu placut si primitor si punem un accent deosebit pe igiena si curatenie, oferind pacientilor nostri siguranta, confort si servicii medicale complete la un inalt standard calitativ.

punctualitatea-programarii-si-servicii-medicale-profesionale-digestmed

Fiecare pacient este important pentru noi si ne straduim sa respectam ora programarii. Totusi, ora planificata poate fi decalata datorita unor cazuri ce pot necesita investigatii mai amanuntite decat cele planificate in momentul programarii.

discutii-cu-pacientii-cu-privire-la-investigatiile-urmatoare-digestmed

In fiecare sectie specializata a clinicii DigestMed, pacientii nostri sunt informati cu privire la investigatiile pe care urmeaza sa le faca si li se va raspunde prompt la intrebarile si nelamuririle pe care le au cu privire la starea lor de sanatate.

tratament-rapid-si-eficient-digestmed

DigestMed va pune la dispozitie o echipa medicala formata din medici profesionisti, cu experienta in domeniu, care in urma investigatiilor realizate, ofera pacientilor un tratament rapid si eficient, specific nevoilor intampinate de acestia.

Echipa Medicala

DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive. Medicii nostri sunt deschisi comunicarii cu pacientii si stabilesc alaturi de dumneavoastra dezvoltarea unei strategii terapeutice optime in functie de asteptarile si starea dumneavoastra de sanatate.

Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate. Clinica DigestMed va pune la dispozitie un serviciu rapid de consultatii in cazul in care problemele dumneavoastra de sanatate necesita o evaluare si un tratament urgent. De asemenea va oferim posibilitatea de a face o programare online, completand formularul de pe website-ul DigestMed.

Elena Ciuperca

Medic Primar Gastroenterologie

Dr. Elena Ciuperca este medic primar Gastroenterologie. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de specialitate din domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei.

Tudor Arbanas

Medic Primar Gastroenterologie si asistent universitar

Dr. Tudor Arbanas, medic primar Gastroenterologie si asistent universitar, este colaborator al clinicii noastre si lucreaza la Spitalul Universitar de Urgenta Elias. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. Este doctor in Stiinte Medicale, autor si co-autor a 6 carti de specialitate, 12 articole publicate si 50 de lucrari prezentate la congrese nationale si intrenationale.

Adelina Popescu

Medic Specialist Gastroenterologie

Dr. Adelina Popescu, medic specialist gastroenterologie, detine competente in endoscopie digestiva diagnostica si ecografie abdominala, a absolvit cursurile de endoscopie digestiva terapeutica si histologie “in vivo” si a participat la numeroase congrese nationale si internationale.

Carmen Ruxandra Posoiu

Medic Primar Gastroenterologie

Dr. Carmen Ruxandra Posoiu este colaborator al clinicii noastre, medic primar Gastroenterologie, competenta ecografie si endoscopie digestiva. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de specialitate din domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei.

Florica Naftanaila - Mali

Medic primar Boli Interne, Specialist Gastroenterologie

Dr. Florica Naftanaila-Mali este colaborator al clinicii noastre, medic primar Boli Interne, specialist Gastroenterologie. Pana in anul 2017 a detinut functia de Director Cercetare si Dezvoltare la Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala. Are competenta in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica.

Cristina Toader

Medic Specialist Gastroenterologie

Dr Cristina Toader este medic specialist gastroenterolog. In cadrul pregatirii sale profesionale a lucrat in Spitalul Beaujon- Serviciul de pancreatologie si tumori neuroendocrine digestive, Paris, Franta.  A participat la numeroase congrese nationale si internationale de specialitate  si a fost coautor intr-o serie de lucrari prezentate la manifestari stiintifice nationale.[/m_team

Aparatura Moderna

foto-aparatura-medicala-1

O explorare de calitate inseamna un aparat de calitate si un medic cu experienta. Clinica este dotata cu aparatura moderna, de ultima generatie conform standardelor europene de igiena si sanatate si echipamente profesionale – dispunem de un ecograf Siemens Acuson X150 si de o linie de endoscopie Pentax. Folosim cele mai bune echipamente medicale pentru a ne asigura ca serviciile pe care le oferim pacientilor nostri se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra.

slide-aparatura-foto-3
aparatura-moderna-sterilizator-clinica-medicala-digestmed
Clinica noastra este situata in Bucuresti, sector 6.

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun: METROU : M3 statia Lujerului, TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii, AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor, TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor