Dr. Siyana Viziru

Medic specialist gastroenterolog

“Au trecut 12 ani de studii medicale solide ghidate de mentori deosebiti si bazate pe ghidurile de specialitate, perfectionism, ambitie și dorinta de a deveni un medic bun care sa ii ajute pe pacientii sai. Asa m-am trezit si am inceput sa studiez si partea energetica a medicinei popoarelor indigene, raspandita prin America de Sud (Anzi, Amazon) si China. Am avut posibilitatea de a intelege cum pot privi pacientii ca o integritate, ca o combinatie perfecta intre corp, minte si suflet. Am avut onoarea sa invat de la oameni de stiinta, treziti spiritual, cum pot combina medicina vestica cu medicina energetica (estica). Pentru mine, medicina este o combinatie intre BALANS si AUTENTICITATE; balansul intre medicina corpului, care se ocupa de partea vizibila, palpabila a materiei, si medicina energetica, care se ocupa de emotii, ganduri si spiritualitate; autenticitatea ca fiecare om este deosebit si diferit, iar aici vorbim de medicina bazata pe OMUL ca individ. 

De mulți ani medicina vestica vorbeste despre PSIHOSOMATICA, asa cum mintea stie sa creeze boala, asa o poti educa sa creeze si sanatate. 

Nu trebuie sa uitam ca avem ‘al doilea creier’ in intestin si ca el este la fel de important cum este si creierul continut in cutia noastra craniana. Acest al ‘doilea creier’ este o retea de peste 100 de milioane de neuroni care comunica direct cu sistemul nervos central. De aici vine pasiunea si iubirea mea catre Gastroenterologie”.

Dr. Viziru Siyana este medic specialist in gastroenterologie, absolventa a Facultatii de Medicina Generala “Carol Davila” din Bucuresti, promotia 2016. Rezidentiat in cadrul Centrului de Gastroenterologie si Hepatologie al Institutului Clinic Fundeni, in perioada 2017-2020, apoi la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti in 2020-2021.

Are 5 ani de experienta in gastroenterologie si hepatologie, detine competente in ecografie generala, endoscopie digestiva diagnostica. A participat la multiple congrese nationale si internationale in urma carora a dobandit cunostinte actualizate in domeniul gastroenterologiei. Recent absolventa a unui curs American de Medicina Energetica, condus de catre Dr. Alberto Villoldo, pe care actualmente il continua pentru a dobandi si partea de Masterat. Ariile speciale de interes sunt in domeniul patologiei functionale, oncologice ale tractului gastro-intestinal (sindrom de intestin iritabil, dispepsie functionala) si microbiota.

PRET SERVICII

CONSULT GASTROENTEROLOGIE

220 lei

CONSULT GASTROENTEROLOGIE (URGENTA)

270 lei

CONSULT GASTROENTEROLOGIC PACIENT STRAIN

300 lei

CONSULT-CONTROL GASTROENTEROLOGIE

180 lei

CONSULTANTA ONLINE

250 lei

CONTROL ONLINE

200 lei

CONSULT GASTROENTEROLOGIE + ECOGRAFIE ABDOMINALA ARIETTA

420 lei

CONSULT GASTROENTEROLOGIE + ECOGRAFIE ABDOMINALA ARIETTA (URGENTA)

470 lei

ENDOSCOPIE DIGESTIVA SUPERIOARA

400 lei

ENDOSCOPIE DIGESTIVA SUPERIOARA (URGENTA)

450 lei

COLONOSCOPIE

500 lei

COLONOSCOPIE (URGENTA)

550 lei

ECOGRAFIE ABDOMINALA ARIETTA

280 lei

ECOGRAFIE ABDOMINALA ARIETTA (URGENTA)

330 lei

RECTOSIGMOIDOSCOPIE

450 lei

RECTOSIGMOIDOSCOPIE (URGENTA)

500 lei

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

300 lei

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (MAI MULT DE 2 POLIPI)

500 lei

ECOGRAFIE ABDOMINALA + ELASTROGRAFIE

370 lei

ECOGRAFIE CU CONTRAST (GRUP DE 2 PACIENTI)

450 lei

ECOGRAFIE CU CONTRAST (UN PACIENT)

550 lei

ELASTOGRAFIE

150 lei

EXAMEN HISTOPATOLOGIC

200 lei

STERILIZARE

200 lei

INJECTARE (POLIPECTOMIE)

100 lei

COAGULARE CU ARGON PLASMA

100 lei

TEST DEPISTARE HEMORAGII OCULTE

100 lei

TEST EDOSCOPIC HP

80 lei

UTILIZARE CLIP

75 lei

INREGISTRARE MEMORY STICK

50 lei

ADMINISTRAREA PERFUZII

50 lei

ADMINISTRARE INJECTIE IM/V

30 lei

PRELEVARE BIOPSIE

30 lei

TEST BIOPTIC

30 lei