Dr. Siyana Viziru

Gastroenterologist

Medic specialist gastroenterolog

“Au trecut 12 ani de studii medicale solide ghidate de mentori deosebiti si bazate pe ghidurile de specialitate, perfectionism, ambitie și dorinta de a deveni un medic bun care sa ii ajute pe pacientii sai. Asa m-am trezit si am inceput sa studiez si partea energetica a medicinei popoarelor indigene, raspandita prin America de Sud (Anzi, Amazon) si China. Am avut posibilitatea de a intelege cum pot privi pacientii ca o integritate, ca o combinatie perfecta intre corp, minte si suflet. Am avut onoarea sa invat de la oameni de stiinta, treziti spiritual, cum pot combina medicina vestica cu medicina energetica (estica). Pentru mine, medicina este o combinatie intre BALANS si AUTENTICITATE; balansul intre medicina corpului, care se ocupa de partea vizibila, palpabila a materiei, si medicina energetica, care se ocupa de emotii, ganduri si spiritualitate; autenticitatea ca fiecare om este deosebit si diferit, iar aici vorbim de medicina bazata pe OMUL ca individ. 

De mulți ani medicina vestica vorbeste despre PSIHOSOMATICA, asa cum mintea stie sa creeze boala, asa o poti educa sa creeze si sanatate. 

Nu trebuie sa uitam ca avem ‘al doilea creier’ in intestin si ca el este la fel de important cum este si creierul continut in cutia noastra craniana. Acest al ‘doilea creier’ este o retea de peste 100 de milioane de neuroni care comunica direct cu sistemul nervos central. De aici vine pasiunea si iubirea mea catre Gastroenterologie”.

Dr. Viziru Siyana este medic specialist in gastroenterologie, absolventa a Facultatii de Medicina Generala “Carol Davila” din Bucuresti, promotia 2016. Rezidentiat in cadrul Centrului de Gastroenterologie si Hepatologie al Institutului Clinic Fundeni, in perioada 2017-2020, apoi la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti in 2020-2021.

Are 5 ani de experienta in gastroenterologie si hepatologie, detine competente in ecografie generala, endoscopie digestiva diagnostica. A participat la multiple congrese nationale si internationale in urma carora a dobandit cunostinte actualizate in domeniul gastroenterologiei. Recent absolventa a unui curs American de Medicina Energetica, condus de catre Dr. Alberto Villoldo, pe care actualmente il continua pentru a dobandi si partea de Masterat. Ariile speciale de interes sunt in domeniul patologiei functionale, oncologice ale tractului gastro-intestinal (sindrom de intestin iritabil, dispepsie functionala) si microbiota.

PRET SERVICII

Endoscopie digestiva superioara

450 lei

Endoscopie digestiva superioara (urgenta)

500 lei

Colonoscopie

550 lei

Colonoscopie (urgenta)

600 lei

Polipectomie simpla

350 lei

Polipectomie complexa

550 lei

Rectosigmoidoscopie

500 lei

Ecografie abdominala Arieta

330 lei

Ecografie abdominala (urgenta)

400 lei

Consult + eco abdominala Arieta

470 lei

Consult + eco abdominala (urgenta)

520 lei

Consult gastroenterologie

270 lei

Consult complex gastroenterologie

400 lei

Consult investigatii endoscopice

100 lei

Consult gastroenterologie (urgenta)

340 lei

Consult control gastroenterologie

230 lei

Consult pacient strain

350 lei

Test endoscopic HP

100 lei

Prelevare biopsie

50 lei

Test Bioptic

30 lei

Inregistrare stick

50 lei

Sterilizare

250 lei

Injectare (polipectomie)

150 lei

Administrare perfuzii

60 lei

Administrare injectie IM/IV

50 lei

Utilizare clip

100 lei

Examen histopatologic

200 lei

Elastografie

200 lei

Ecografie abdominala + elastografie

450 lei

Ecografie cu contrast grup de 2 pacienti

500 lei

Ecografie cu contrast un singur pacient 

600 lei

Bandare hemoroizi

1500 lei

Coagulare cu Argon Plasma

300 lei

Test depistare hemoragii oculte

125 lei

Consultanta online

300 lei

Control online

250 lei

Tus endoscopic

300 lei