Dr. Tudor Arbanas

Medic primar gastroenterolog

Medic primar gastroenterolog

Asistent Universitar

Programare Online

In ciuda progreselor tehnologice si terapeutice inregistrate in medicina ultimilor decenii, meseria de doctor ramane o arta, in care experienta medicului, capacitatea sa de comunicare cu pacientul sau, integrarea tuturor informatiilor obtinute din analizarea trecutului acestuia cu rezultatul investigatiilor efectuate si alegerea, alaturi de pacient, a unor solutii optime pentru recapatarea starii de sanatate, nu pot fi inlocuite de nicio masinarie, oricat de sofisticata. Nu poate insa fi o activitate individuala. Complexitatea uimitoare a vietii ne obliga sa colaboram cu numeroase alte specialitati, cu persoane dedicate ingrijirii bolnavilor si cu o intreaga echipa de oameni care ne ajuta sa oferim pacientilor nostri un act medical de calitate.

Absolvent al Facultatii de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, promotia 1997. Rezidentiat in cadrul Centrului de Gastroenterologie si Hepatologie al Institutului Clinic Fundeni, in perioada 1999-2004. Medic specialist gastroenterolog din 2004 si medic primar din 2009 in cadrul Secției de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva a Spitalului Universitar de Urgenta Elias. Preparator universitar si apoi asistent universitar al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din anul 2002.

Dr. Tudor Arbanas are o experienta profesionala de 17 ani in specialitate, cu preocupari deosebite in sfera afectiunilor hepatice, a bolilor inflamatorii intestinale si a endoscopiei digestive terapeutice, atat in situatii de urgenta, cat si in preventia afectiunilor neoplazice ale tubului digestiv. Si totodata, argon, bandari hemoroidale, polipectomii complexe, elastografie etc.

PRETURI SERVICII

CONSULT GASTROENTEROLOGIE

230 lei

CONSULT CONTROL GASTROENTEROLOGIE

170 lei

ECOGRAFIE ABDOMINALA TOTALA

150 lei

ECOGRAFIE ABDOMINALA TOTALA (ARIETTA)

250 lei

CONSULT GASTROENTEROLOGIE + ECOGRAFIE ABDOMINALA (ARIETTA)

400 lei

ENDOSCOPIE DIGESTIVA SUPERIOARA

320 lei

ENDOSCOPIE DIGESTIVA SUPERIOARA + INTERPRETARE SI STABILIRE TRATAMENT

370 lei

COLONOSCOPIE

420 lei

COLONOSCOPIE + INTERPRETARE SI STABILIRE TRATAMENT

470 lei

RECTOSIGMOIDOSCOPIE

370 lei

RECTOSIGMOIDOSCOPIE + INTERPRETARE SI STABILIRE TRATAMENT

420 lei

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

300 lei

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (MAI MULT DE 2 POLIPI)

500 lei