Pancreatita acuta

Obezitatea, litiaza biliara si consumul de alcool – 3 factori care contribuie la cresterea numarului de pacienti diagnosticati cu Pancreatita acuta.
Vezi aici care sunt explicatiile D-nei Doctor Adelina-Maria Popescu (DigestMed) privind incidenta acestei boli in randul populatiei.

Pancreasul este un organ situat in partea posterioara a abdomenului care are rolul de a produce enzime necesare digestiei alimentelor. Tot pancreasul este producatorul anumitor hormoni, dintre care cel mai cunoscut este insulina. Dr. Adelina-Maria Popescu, medic specialist gastroenterolog la Clinica DigestMed, explica incidenta pancreatitei acute in randul pacientilor, precum si cauzele mai mult sau mai putin comune ale acestei boli.

 

[su_button url=”http://adevarul.ro/sanatate/medicina/pancreatita-acuta-insotita-durere-intensa-iradiazacand-apare-afectiune-medicala-consta-tratamentul-1_59466df35ab6550cb841a1a9/index.html” target=”blank” style=”flat” background=”#f49833″ size=”5″ center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: eye”]Vizualizeaza articolul pe Adevarul.ro[/su_button]

DigestMed Medica, pasiune, stil de viata
Articole Similare