Consult gastroenterologic gratuit, la distanta

Articol realizat si publicat de redactia Libertateapentrufemei.ro
Accesati sursa aici

Consult gastroenterologic la distanta? Da, se poate, mai ales in aceasta perioada dificila. Poti beneficia si tu de un consult gastroenterologic gratuit, prin telefon sau e-mail.

In contextul epidemiei de coronavirus si avand in vedere recomandarile autoritatilor, referitoare la faptul ca este important sa ramanem la domiciliu, clinica DigestMed ofera posibilitatea unui consult gastroenterologic si a sfatului medical 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 realizat telefonic sau prin e-mail.

De ce si cand cerem sfatul specialistului

Ne aflam in perioada anului in care diverse afectiuni gastroenterologice se pot agrava din cauza schimbarilor de dieta. Sau petrecerea timpului acasa ne face sa mancam mai mult. Chiar daca suntem preocupati asa cum este si firesc de simptomele respiratorii si de prevenirea infectiei cu noul coronavirus multi dintre noi putem avea probleme digestive de la cele mai usoare la afectiuni severe.

„Am conceput sfatul medical cu scopul de a tria pacientii.  Evaluarea medicala la distanta are limite. Dar poate stabili existenta unor semne de alarma care sa reclame consult si investigare. De asemenea in anumite situatii cum sunt boala de reflux gastroesofagian, tulburarile minore de tranzit, durerile de stomac, fara semne de alarma, indrumarea dietetica si terapeutica poate rezolva problema fara ca pacientul sa se deplaseze la medic.’, spune Dr Elena Ciuperca, medic primar gastroenterolog, fondatoarea Clincii DigestMed.

Se poate face consult gastroenterologic la distanta?

Care este diferenta dintre sfat si consult medical?

𝐒𝐟𝐚𝐭 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥
– Scurta anamneza: relatarea principalelor dvs. probleme de sanatate, scurt istoric personal, evaluare medicatie curenta
– Evaluarea rezultatelor ultimelor analize
– Primiti consiliere in privinta urgentei prezentarii la medic, a tratamentului si a schemei de investigare (daca este necesara)
– Nu necesita deplasare, se realizeaza telefonic sau prin e-mail

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥
– Anamneza: relatarea problemelor dumneavoastra de sanatate, a evolutiei lor, stabilire istoric personal si familial, evaluarea factorilor de risc care tin de conditiile de viata si de munca si a medicatiei curente
– Evaluarea dosarului medical: analize, investigatii anterioare, evolutie in timp
– Examen clinic
– Stabilirea diagnosticului de etapa
– Stabilirea si explicarea investigatiilor necesare pentru un diagnostic corect (daca sunt necesare)
– Stabilirea si explicarea schemei de tratament
– Necesita deplasare la sediul clinicii
– Primiti raport medical, reteta, schema de tratament

Asadar, in cadrul sfatului medical puteti descrie problemele dumneavoastra si transmite documente medicale cu analize sau investigatii realizate anterior. Medicii nostri vor analiza datele dumneavoastra si va vor ghida in privinta urgentei problemei dumneavoastra, a tratamentului sau a necesitatii unor investigatii ulterioare. 𝐒𝐟𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐍𝐔 𝐬𝐮𝐛𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐢𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐬𝐢 𝐍𝐔 𝐬𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥, 𝐢𝐧 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐢 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐜𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐱𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐜𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐬𝐢 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞. Durata convorbirii telefonice va fi de maxim 10 minute, iar in situatia sfatului medical prin e-mail veti primi raspuns in intervalul programat cu conditia sa trimiteti datele pe e-mail cu 2 ore anterior.

Utilizand sfatul medical aveti posibilitatea de a va deplasa la clinica doar in situatia in care este cu adevarat necesar si de a fi evaluat complet, prin toate investigatiile necesare, in momentul prezentarii.

Programarile se pot realiza la numarul de telefon 𝟎𝟕𝟒𝟑.𝟑𝟒𝟒.𝟑𝟕𝟖, prin e-mail la adresa 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭@𝐝𝐢𝐠𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐝.𝐫𝐨 sau online la adresa 𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐝𝐢𝐠𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐝.𝐫𝐨/𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐢/

Impreuna vom reusi sa trecem cu bine peste aceasta perioada.

DigestMed Medica, pasiune, stil de viata
Articole Similare