Servicii Psihiatrie

Centrele medicale DigestMed au ca obiect principal de activitate diagnosticarea și tratarea bolilor aparatului digestiv. Dereglarea sistemului digestiv, în multe cazuri, nu are o cauză fiziologică, ci una psihică. Prin urmare, serviciul nostru conex de consultație de psihiatrie, vine că o formă de investigație de suport pentru o afecțiune gastroenterologică sau endocrină fără cauză aparentă.

Departamentul de psihiatrie din cadrul DigestMed este extrem de important în gestionarea tulburărilor digestive numite anterior funcționale, dar care s-au dovedit a fi dereglări ale axei creier-intestin precum și în evaluarea și monitorizarea afecțiunilor specifice.

Departamentul de psihiatrie DigestMed își propune să ofere consultanță și ajutor pacienților care traversează o perioadă instabilă din punct de vedere emoțional sau psihologic care are efecte asupra stării generale de sănătate. Fie pacientul se prezintă cu o problemă de natură digestivă, care nu are o cauză clară, identificată în urma analizelor, fie pacientul are nevoie de ajutor specializat pentru a accepta un diagnostic. În ambele situații, dispuneți în centrele noastre de ajutorul unui medic psihiatru.

Considerăm că o minte sănătoasă se reflectă și într-un corp sănătos, iar ca specialiști în sănătatea sistemului digestiv și al stomacului, știm cât de important este un climat emoțional și psihic echilibrat pentru a menține sănătatea corpului în echilibru.

Echipa medicală DigestMed