CLINICA MEDICALA DIGESTMED

Endocrinologie – tehnici moderne de consult si diagnosticare

Endocrinologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor sistemului endocrin format din hipotalamus, hipofiza, tiroida, paratiroidele, suprarenalele, ovare, testicule. Hormonii produsi de glandele ce compun sistemul endocrin sunt implicati in controlul tuturor functiilor organismului uman, de aceea orice modificare a acestora poate avea consecinte severe.

Importanta Endocrinologiei

Exista situatii in care anumite afectiuni endocrine se pot diagnostica in faza subclinica, iar prin intermediul diagnosticului precoce se poate impiedica evolutia bolii si aparitia unor complicatii nedorite. De exemplu, in cazul bolilor tiroidiene, frecventa acestora creste odata cu inaintarea in varsta si poate produce o serie de consectinte nefaste asupra altor functii ale organismului precum sistemul cardiovascular si functia mentala, in cazul in care afectiunea ramane nediagnosticata.

Endocrinologia a adus contributii importante la intelegerea mai multor functii ale organismului uman, in special functia sistemului cardiovascular. O serie larga de afectiuni cardiovasculare au cauze endocrine, de exemplu: hipertensiunea secundara, sindromul metabolic, obezitatea, dislipidemia.

Servicii medicale Endocrinologie

DigestMed-consult-endocrinlogie
CONSULT ENDOCRINOLOGIE

Va oferim servicii medicale profesionale in consultatii endocrinologice. Endocrinologia se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor glandelor endocrine: tiroida, hipofiza, glandele sexuale si suprarenale, dar si hormonii secretati de acestea. Este recomandata atat copiilor ca si adultilor care au simptome specifice.

DigestMed-ecografie-tiroida
ECOGRAFIE TIROIDIANA

Va punem la dispozitie servicii de ecografie tiroidiana. Ecografia tiroidiana completeaza informatiile obtinute pe baza examenului clinic si a analizelor de sange, depisteaza si monitorizeaza nodulii tiroidieni. Acest tip de patologie are o frecventa mai ridicata la persoanele cu varsta mai mare de  50 de ani, dar  vizeaza  totusi toate grupele de varsta.

Cui ii este adresat consultul la un medic endocrinolog

Aceasta specialitate vasta se adreseaza copiilor ce sufera de tulburari de crestere si dezvoltare sau obezitate. De asemenea este adresata si adultilor care prezinta: tulburari de somn; astenie, anxietate, palpitatii, transpiratii; scadere sau crestere ponderala; marire de volum a glandei tiroide; hipertensiune arteriala inexplicabila, dificil de controlat terapeutic; infertilitate; tulburari de dinamica sexuala; tulburari de menopauza; osteoporoza, fracturi de fragilitate.

Principalele boli din sfera afectiunilor endocrinologice

DigestMed-boli-ale-sistemului-endocrin
Obezitatea;
Osteoporoza;
Nanismul;
Nodulii tiroidieni;
Acromegalia/Gigantismul;
Hipotiroidismul;
Hipertiroidismul;
Boala Addison;
Diabetul zaharat;
Hipoglicemia.

Clinica DigestMed

DigestMed este o clinica medicala privata ce are ca obiect prinicipal de activitate diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv si isi desfasoara activitatea medicala la cele mai inalte standarde europene. DigestMed pune la dispozitia pacientilor o gama de servicii de gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, endocrinologie si psihiatrie.

DE CE DIGESTMED?

igiena-si-servicii-medicale-de-calitate-inalta-digestmed

Ne desfasuram activitatea intr-un mediu placut si primitor si punem un accent deosebit pe igiena si curatenie, oferind pacientilor nostri siguranta, confort si servicii medicale complete la un inalt standard calitativ.

punctualitatea-programarii-si-servicii-medicale-profesionale-digestmed

Fiecare pacient este important pentru noi si ne straduim sa respectam ora programarii. Totusi, ora planificata poate fi decalata datorita unor cazuri ce pot necesita investigatii mai amanuntite decat cele planificate in momentul programarii.

discutii-cu-pacientii-cu-privire-la-investigatiile-urmatoare-digestmed

In fiecare sectie specializata a clinicii DigestMed, pacientii nostri sunt informati cu privire la investigatiile pe care urmeaza sa le faca si li se va raspunde prompt la intrebarile si nelamuririle pe care le au cu privire la starea lor de sanatate.

tratament-rapid-si-eficient-digestmed

DigestMed va pune la dispozitie o echipa medicala formata din medici profesionisti, cu experienta in domeniu, care in urma investigatiilor realizate, ofera pacientilor un tratament rapid si eficient, specific nevoilor intampinate de acestia.

Echipa Medicala

DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive. Medicii nostri sunt deschisi comunicarii cu pacientii si stabilesc alaturi de dumneavoastra dezvoltarea unei strategii terapeutice optime in functie de asteptarile si starea dumneavoastra de sanatate.

Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate. Clinica DigestMed va pune la dispozitie un serviciu rapid de consultatii in cazul in care problemele dumneavoastra de sanatate necesita o evaluare si un tratament urgent. De asemenea va oferim posibilitatea de a face o programare online, completand formularul de pe website-ul DigestMed.

Cornelia Giba

Medic Specialist Endocrinologie

Dr. Cornelia Giba este medic specialist endocrinolog si medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice. Detine competente in ecografie tiroidiana si in osteodensitometrie clinica.  In cadrul pregatirii sale profesionale a lucrat in Serviciul Diabet /Nutritie,  Centre   Hospitalier d’Ardeche Meridionale , Aubenas, Franta si in Clinica Medicina Interna si Boli Metabolice,  Centre Hospitalier Universiter de Strasbourg, Franta. A participat la numeroase congrese nationale si internationale si a fost coautor intr-o serie de lucrari prezentate la manifestari stiintifice nationale si internationale. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau franceza.

Alina Rusu

Medic Specialist Endocrinologie

Dr. Alina Rusu este medic specialist endocrinologie. Detine competente in ecografia tiroidiana. A participat la numeroase congrese si cursuri de formare profesionala. Arii de interes: patologia tiroidiana si osteoporoza. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana si engleza.

Aparatura Moderna

slide-aparatura-foto-3

O explorare de calitate inseamna un aparat de calitate si un medic cu experienta. Clinica este dotata cu aparatura moderna, de ultima generatie conform standardelor europene de igiena si sanatate si echipamente profesionale – dispunem de un ecograf Siemens Acuson X150. Folosim cele mai bune echipamente medicale pentru a ne asigura ca serviciile pe care le oferim pacientilor nostri se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra.

aparatura-moderna-sterilizator-clinica-medicala-digestmed

Lista tarife Endocrinologie

DigestMed furnizeaza servicii medicale decontate de urmatoarele firme de asigurari private:

europ-assistance-logo
logo-signal-iduna
uniqua-logo

 

tarife-endocrinologie-Cornelia-Giba-300x300
Dr. Cornelia Giba

Medic Specialist Endocrinologie

CONSULT ENDOCRINOLOGIE

CONSULT CONTROL ENDOCRINOLOGIE

ECOGRAFIE TIROIDIANA

CONSULT ENDOCRINOLOGIE + ECOGRAFIE TIROIDIANA

CONSULT + ECOGRAFIE TIROIDIANA ARIETA

ECOGRAFIE TIROIDIANA ARIETA

REFERAT MEDICAL

Rusu Alina tarife
Dr. Alina Rusu

Medic Specialist Endocrinologie

CONSULT ENDOCRINOLOGIE

CONSULT CONTROL ENDOCRINOLOGIE

ECOGRAFIE TIROIDIANA

CONSULT ENDOCRINOLOGIE + ECOGRAFIE TIROIDIANA

CONSULT + ECOGRAFIE TIROIDIANA ARIETA

ECOGRAFIE TIROIDIANA ARIETA

REFERAT MEDICAL

 

 

Servicii medicale speciale sau in regim de urgenta

Oferim servicii medicale pe baza unei programari, dar prestam si servicii medicale de consultatii pentru pacienti straini sau in regim de urgenta, cu programare cel tarziu a doua zi.

SERVICII MEDICALE SPECIALE SAU IN REGIM DE URGENTA

CONSULT ENDOCRINOLOGIE (PACIENT STRAIN)

CONSULT ENDOCRINOLOGIE (URGENTA)

ECOGRAFIE TIROIDIANA (URGENTA)

CONSULT ENDOCRINOLOGIE + ECOGRAFIE TIROIDIANA (URGENTA)

Clinica noastra este situata in Bucuresti, sector 6.

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun: METROU : M3 statia Lujerului, TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii, AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor, TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor

Programare rapida
Programare Facebook
Programare Whatsapp
Programare online
Programare telefonica