Dr. Alina Rusu

Medic specialist endocrinolog

Medic specialist endocrinolog

“Interesul catre endocrinologie mi-a fost trezit atunci cand am fost chiar eu diagnosticata cu o afectiune tiroidiana. Specificul tratarii afectiunilor endocrine face ca intalnirea medic – pacient sa se intample mai des decat in alte specialitati, astfel incat se creeaza o relatie de incredere, ceea ce vine in ajutorul amandorura si contribuie la succesul terapeutic. Incerc sa privesc persoana din fata mea “cu totul”, in asa fel incat – pe langa consultul endocrinologic – sa pot indruma pacientul coresponzator si catre alte specialitati medicale daca este cazul.”

Medic specialist endocrinolog, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi, promotia 2007. In perioada 2008-2013 a urmat rezidentiatul la Clinica de Endocrinologie a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi.

Dr. Alina Rusu are 11 ani de experienta profesionala in endocrinologie si a absolvit cursuri de aprofundare in Ecografia tiroidiana si punctia nodulilor tiroidieni. Este membra a Societatii Romane de Endocrinologie inca din rezidentiat, precum si a European Society of Endocrinology.

PRETURI SERVICII

CONSULT ENDOCRINOLOGIE

220 lei

CONTROL ENDOCRINOLOGIE

170 lei

ECOGRAFIE TIROIDIANA ARIETA

230 lei

CONSULT ENDOCRINOLOGIE+ECOGRAFIE TIROIDIANA

350 lei

CONSULT PACIENT STRAIN ENDOCRINOLOGIE

250 lei

CONSULTANTA MEDICALA ONLINE

150 lei