CLINICA MEDICALA DIGESTMED

Evaluare clinica si psihodiagnostic

Psihodiagnosticul si Evaluarea au ca scop identificarea starilor psihologice de sanatate si/sau boala si a mecanismelor psihologice de etiopatogeneza si de sanogeneza, cu relevanta pentru evaluarea emotionala, cognitiva, psihofiziologica, comportamentala si a personalitatii.

Evaluare psihologica pentru incadrarea sau mentinerea in grad de handicap

Acest tip de evaluare se adreseaza comisiilor de specialitate pentru acordarea gradului de handicap, presupunand evaluarea urmatoarelor dimensiuni:

Comportamentul adaptiv;

Capacitatea de invatare;

Nivelul de dezvoltare bio-psiho-comportamental;
Nivelul de autonomie sociala;

Abilitatile cognitive;

Abilitatile socioafective;

Educatie pentru sanatate

Interventie psihologica ce se centreaza pe consilierea (ex. prin tehnici comportamentale) specifica obiectivelor medicale/personale (ex. cresterea aderentei la tratament, modificarea stilului de viata, adoptarea unor comportamente sanatoase , preventie tertiara in cadrul bolilor cronice etc.);

Interventie psihologică in situatii de criza (divort, doliu, separare etc.)

Scopul interventiei consta in acordarea de sprijin in vederea stabilizarii psihologice, cresterii nivelului de  functionare adaptativa si reducerii impactului negativ al evenimentului la care o persoana a fost supusa.

Terapii de scurta durata focalizate pe problema, preventie si recuperare

Terapiile de scurta durata presupun un demers focalizat pe eliminarea unei probleme de natura psihologica, sau gestionarea adecvata a acesteia, prin deblocarea si/sau modificarea tiparelor de gandire/comportament disfunctionale, intr-un interval redus de timp.

Dezvoltare personala si autocunoastere

Interventie psihologica centrata pe dezvoltarea si valorificarea potentialului propriu si a resurselor personale, utila in preventia si remiterea problemelor emotionale, cognitive si de comportament, in problemele de adaptare scolara, profesionala, sociala si relationala, in gestionarea conflictelor personale si a conflictelor familiale etc.

Evaluarea pentru Comisia de Expertiza a Capacitatii de Munca

Evaluare adresata comisiilor de specialitate ce presupune identificarea starilor psihologice de sanatate si/sau boală si a mecanismelor psihologice de etiopatogeneza si de sanogeneza, cu relevanta pentru situatia profesionala.

Clinica DigestMed

DigestMed este o clinica medicala privata ce are ca obiect prinicipal de activitate diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv si isi desfasoara activitatea medicala la cele mai inalte standarde europene. DigestMed pune la dispozitia pacientilor o gama de servicii de gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, endocrinologie si psihiatrie.

DigestMed furnizeaza servicii de Consult Psihiatrie in contract cu CNAS.

DE CE DIGESTMED?

igiena-si-servicii-medicale-de-calitate-inalta-digestmed

Ne desfasuram activitatea intr-un mediu placut si primitor si punem un accent deosebit pe igiena si curatenie, oferind pacientilor nostri siguranta, confort si servicii medicale complete la un inalt standard calitativ.

punctualitatea-programarii-si-servicii-medicale-profesionale-digestmed

Fiecare pacient este important pentru noi si ne straduim sa respectam ora programarii. Totusi, ora planificata poate fi decalata datorita unor cazuri ce pot necesita investigatii mai amanuntite decat cele planificate in momentul programarii.

discutii-cu-pacientii-cu-privire-la-investigatiile-urmatoare-digestmed

In fiecare sectie specializata a clinicii DigestMed, pacientii nostri sunt informati cu privire la investigatiile pe care urmeaza sa le faca si li se va raspunde prompt la intrebarile si nelamuririle pe care le au cu privire la starea lor de sanatate.

tratament-rapid-si-eficient-digestmed

DigestMed va pune la dispozitie o echipa medicala formata din medici profesionisti, cu experienta in domeniu, care in urma investigatiilor realizate, ofera pacientilor un tratament rapid si eficient, specific nevoilor intampinate de acestia.

Echipa Medicala

DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive. Medicii nostri sunt deschisi comunicarii cu pacientii si stabilesc alaturi de dumneavoastra dezvoltarea unei strategii terapeutice optime in functie de asteptarile si starea dumneavoastra de sanatate.

Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate. Clinica DigestMed va pune la dispozitie un serviciu rapid de consultatii in cazul in care problemele dumneavoastra de sanatate necesita o evaluare si un tratament urgent. De asemenea va oferim posibilitatea de a face o programare online, completand formularul de pe website-ul DigestMed.

Evelina Andreea Neagu

Psiholog

Dr. Evelina Andreea Neagu este psiholog clinician si psiholog specializat in psihologia muncii si organizationala, formator si specialist in activitatea de coaching. Arii de interes: evaluare clinica si psihodiagnostic, promovarea si optimizarea sanatatii si dezvoltarii umane, interventie psihologica si consiliere clinica primara, asistenta psihologica pentru recuperare si reintegrare sociala, dezvoltare personala si autocunoastere. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana si engleza.

Lista tarife Psihologie

DigestMed furnizeaza servicii medicale decontate de urmatoarele firme de asigurari private:

europ-assistance-logo
logo-signal-iduna
uniqua-logo
Evelina Neagu circular
Dr. Evelina Andreea Neagu

Psiholog

EVALUAREA PENTRU COMISIA DE EXPERTIZA A CAPACITATII DE MUNCA

DEZVOLTARE PERSONALA SI AUTOCUNOASTERE

TERAPII DE SCURTA DURATA FOCALIZATE PE PROBLEMA, PREVENTIE SI RECUPERARE

INTERVENTIE PSIHOLOGICA IN SITUATII DE CRIZA (DIVORT, DOLIU, SEPARARE ETC.)

EDUCATIE PENTRU SANATATE

EVALUARE PSIHOLOGICA PENTRU INCADRAREA SAU MENTINEREA IN GRAD DE HANDICAP

EVALUARE CLINICA SI PSIHODIAGNOSTIC

Clinica noastra este situata in Bucuresti, sector 6.

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun: METROU : M3 statia Lujerului, TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii, AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor, TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor

Programare rapida
Programare Facebook
Programare Whatsapp
Programare online
Programare telefonica