CLINICA MEDICALA DIGESTMED

Ce este Psihoterapia?

Psihoterapia este o specialitate situata la granita dintre medicina si psihologie ce studiaza dificultatile comportamentale si emotionale, tratandu-le prin comunicarea care se realizeaza intre pacient si terapeut. Rolul terapeutului este acela de a il sprijini pe pacient in vederea diminuarii sau inlaturararii unor simptome neplacute sau comportamente neadecvate, ajutand astfel la stabilirea unui echilibru in viata pacientului.

Cand trebuie sa consulti un psihoterapeut?

consulta-un-psihoterapeut-digestmed
Stare permanenta de ingrijorare, neliniste sau neputinta;
Incapacitate de concentrare;
Scaderea performantelor profesionale;
Insatisfactie in relatiile familiale si interpersonale;
Greutate in exprimarea sentimentelor si trairilor interioare.

Beneficiile Psihoterapiei

gasirea-echilibrului
Gasirea echilibrului si imbunatatirea starii de spirit pe termen lung
cresterea-capacitatii-de-concentrare
Cresterea capacitatii de concentrare si imbunatatirea performantelor profesionale
dezvoltarea-unor-relatii-armonioase
Dezvoltarea unor relatii armonioase cu familia, prietenii si colegii de munca
recapatarea-increderii-in-sine
Recapatarea increderii in sine si conturarea unei perspective optimiste cu privire la viata ta

Clinica DigestMed

DigestMed este o clinica medicala privata ce are ca obiect prinicipal de activitate diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv si isi desfasoara activitatea medicala la cele mai inalte standarde europene. DigestMed pune la dispozitia pacientilor o gama de servicii de gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, endocrinologie si psihiatrie.

DigestMed furnizeaza servicii de Consult Psihiatrie in contract cu CNAS.

DE CE DIGESTMED?

igiena-si-servicii-medicale-de-calitate-inalta-digestmed

Ne desfasuram activitatea intr-un mediu placut si primitor si punem un accent deosebit pe igiena si curatenie, oferind pacientilor nostri siguranta, confort si servicii medicale complete la un inalt standard calitativ.

punctualitatea-programarii-si-servicii-medicale-profesionale-digestmed

Fiecare pacient este important pentru noi si ne straduim sa respectam ora programarii. Totusi, ora planificata poate fi decalata datorita unor cazuri ce pot necesita investigatii mai amanuntite decat cele planificate in momentul programarii.

discutii-cu-pacientii-cu-privire-la-investigatiile-urmatoare-digestmed

In fiecare sectie specializata a clinicii DigestMed, pacientii nostri sunt informati cu privire la investigatiile pe care urmeaza sa le faca si li se va raspunde prompt la intrebarile si nelamuririle pe care le au cu privire la starea lor de sanatate.

tratament-rapid-si-eficient-digestmed

DigestMed va pune la dispozitie o echipa medicala formata din medici profesionisti, cu experienta in domeniu, care in urma investigatiilor realizate, ofera pacientilor un tratament rapid si eficient, specific nevoilor intampinate de acestia.

Echipa Medicala

DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive. Medicii nostri sunt deschisi comunicarii cu pacientii si stabilesc alaturi de dumneavoastra dezvoltarea unei strategii terapeutice optime in functie de asteptarile si starea dumneavoastra de sanatate.

Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate. Clinica DigestMed va pune la dispozitie un serviciu rapid de consultatii in cazul in care problemele dumneavoastra de sanatate necesita o evaluare si un tratament urgent. De asemenea va oferim posibilitatea de a face o programare online, completand formularul de pe website-ul DigestMed.

Denisa Mangalagiu

Medic Specialist Psihiatru

Dr. Denisa Mangalagiu este medic specialist psihiatru cu formare in psihoterapie si relaxare eriksoniana. Consultatiile pot fi oferite in limba romana.

Evelina Andreea Neagu

Psiholog

Dr. Evelina Andreea Neagu este psiholog clinician si psiholog specializat in psihologia muncii si organizationala, formator si specialist in activitatea de coaching. Arii de interes: evaluare clinica si psihodiagnostic, promovarea si optimizarea sanatatii si dezvoltarii umane, interventie psihologica si consiliere clinica primara, asistenta psihologica pentru recuperare si reintegrare sociala, dezvoltare personala si autocunoastere. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana si engleza.

Lista tarife Psihiatrie

DigestMed furnizeaza servicii medicale decontate de urmatoarele firme de asigurari private:

europ-assistance-logo
logo-signal-iduna
uniqua-logo
tarife-psihiatrie-denisa-mangalagiu
Dr. Denisa Mangalagiu

Medic specialist

CONSULT  PSIHIATRIE

CONSULT CONTROL PSIHIATRIE

ADEVERINTA PSIHIATRIE CE CCAR, COLEGIUL MEDICILOR, OAMMR

REFERAT MEDICAL

Evelina Neagu circular
Dr. Evelina Andreea Neagu

Psiholog

CONSULT  PSIHIATRIE

CONSULT CONTROL PSIHIATRIE

ADEVERINTA PSIHIATRIE CE CCAR, COLEGIUL MEDICILOR, OAMMR

REFERAT MEDICAL

Clinica noastra este situata in Bucuresti, sector 6.

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun: METROU : M3 statia Lujerului, TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii, AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor, TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor

Programare rapida
Programare Facebook
Programare Whatsapp
Programare online
Programare telefonica