Program de stabilizare

“Aleg un stil de viata sanatos”

Echipa-de-medici-gastroenterologi-DigestMed
Programul consultantei de nutritie online este de acum disponibil si marti intre orele 12:00 – 18:00 si miercuri intre orele 10:00 – 15:00, pentru programari sunati la numarul 0743344378.

Consultanta nutritie online (NOU!)

In contextul epidemiei de coronavirus clinica DigestMed va ofera posibilitatea accesarii serviciului de consultanta nutritionala ONLINE prin videoconferinta.
Perioada aceasta este una speciala, cei mai multi dintre noi experimentand astfel de vremuri pentru prima data in viata. De aceea, este foarte important sa invatam, cat se poate de repede, cum sa ne adaptam stilul de viata intr-un mod inteligent si constient, astfel incat sa nu avem de suferit din punct de vedere nutritional.
Cui se adreseaza:
Sedinta se adreseaza atat persoanelor care sufera de diferite afectiuni digestive (sindrom de intestin iritabil, ulcer, boala de reflux, pancreatita etc.), cat si celor cu alte tipuri de suferinte (perturbari ale grasimilor in sange, malnutritie, obezitate etc.).
De asemenea, sedinta este recomandata si persoanelor fara boli cunoscute dar care doresc sa adopte un stil de viata sanatos, avand astfel posibilitatea de a preveni sau intarzia dezvoltarea unor afectiuni.
Ce cuprinde o sedinta:
• scurt chestionar de cunoastere a stilului de viata actual al pacientului (obiceiuri si preferinte alimentare, greutate corporala actuala, activitati fizice practicate etc);
• anamneza, istoric medical cu prezentarea documentelor medicale, unde este cazul;
• istoricul variatiei greutatii si comunicarea parametrilor corporali actuali (greutate, circumferinte);
• comunicarea obiectivului dorit de catre pacient si stabilirea timpului in care acesta il poate atinge;
• prezentarea Jurnalului Alimentar (rolul si modul corect de completare al acestuia pe un model);
• alcatuirea Listei de cumparaturi si rolul ei in tinerea unei diete sau a unui regim;
• intocmirea unui plan de mese pentru o saptamana tinand cont de cele discutate cu pacientul (preferinte culinare, buget, stil de viata, obiectiv propus).
Beneficii:
• Obtineti informatii corecte despre posibilitatea de a rezolva o anumita problema de sanatate prin masuri de dieta.
• Aflati utilitatea folosirii jurnalului alimentar zilnic si deprindeti obiceiul de a nu mai pleca la cumparaturi fara o lista.
• Invatati, prin retete simple, cum este bine sa combinati alimentele, sa alcatuiti meniuri complete si sa redimensionati portiile.
• Parcurgeti pasi catre ameliorarea simptomelor, reducerea si limitarea consumului de medicamente.
*in cazul in care timpul alocat consultatiei se epuizeaza, materialele discutate vor fi trimise pacientului pe email in urmatoarele 12 ore.
*pentru pacientii care revin la o consultatie ulterioara, desfasurarea acesteia va fi particularizata cu informatii noi, relevante, bazate pe evolutia pacientului.
Durata: 30 minute
Tarif: 100 lei

DETALII PENTRU REALIZAREA SERVICIULUI CONSULTANTA NUTRITIE ONLINE

PROGRAMAREA SERVICIULUI CONSULTANTA NUTRITIE ONLINE

 1. Se apasa butonul de mai jos “Programeaza consultanta nutritie online”
 2. Se aleg specialistul in nutritie, data si intervalul orar
 3. Se apasa butonul Continua
 4. Se introduc
 • Nume
 • Prenume
 • Telefon mobil
 • Adresa de e-mail
 • Observatii
 1. Se bifeaza “Nu sunt robot”
 2. Se apasa butonul “Finalizeaza programarea”
 3. Se realizeaza plata online cu cardul bancar

Dupa efectuarea platii veti primi in cateva minute pe email detaliile despre programarea aleasa impreuna cu un link pe care va rugam sa il accesati in ziua si la ora programarii.
Intre timp va rugam sa va asigurati ca aveti acces stabil la Internet, camera video si microfon functionale pe dispozitivul pe care il veti folosi (telefon, laptop sau tableta) si sa instalati pe dispozitiv aplicatia Zoom.

FINALIZAREA SERVICIULUI CONSULTANTA NUTRITIE ONLINE

Media de timp pentru serviciul de consultanta nutritie online este estimata la 30 minute, dar specialistul in nutritie este cel care decide finalizarea consultantei in urma evaluarii fiecarui pacient.
Din motive de confidentialitate a datelor cu caracter sensibil videoconferinta nu este salvata in format video si nu poate fi accesata ulterior.

CE SE INTAMPLA DACA SE INTRERUPE VIDEOCONFERINTA

In situatia exceptionala in care videoconferinta se intrerupe pe durata desfasurarii serviciului consultanta nutritie online, pentru a relua consultanta va rugam sa folositi din nou linkul pe care l-ati primit in emailul de confirmare a programarii.

CUM ANULEZ SAU REPROGRAMEZ O CONSULTANTA MEDICALA ONLINE

Anularile sau reprogramarile sunt permise cu maxim 24 ore inainte telefonic la numarul 0743.344.378 sau printr-un email la adresa contact@digestmed.ro. In cazul anularii cu minim 24h inainte suma incasata in avans este restituita in maxim 72 ore in contul IBAN indicat de pacient.

Ce presupune programul?

Potrivit persoanelor care au parcurs cele 6 sedinte ale programului personalizat “Aleg un stil de viata sanatos”, acest program de stabilizare are ca obiectiv stabilizarea rezultatelor obtinute, timp de 1-2 ani.

Programul cuprinde:

 • Consultant nutriționist dedicat, familiarizat cu particularitatile pacientului
 • Comunicare permanentă pe cai stabilite de comun acord
 • O consultatie de nutritie lunara, durata 45 min
 • Masurarea parametrilor corporali; cantărire profesionala
 • Meniuri personalizate adaptate în functie de obiectiv si de perioada (nivelul de motivatie, concediu, sarbatori etc.)
 • Stabilizarea metabolismului în functie de varsta, sex si activitate
 • Sustinere motivationala a clientului pe toata durata consilierii

Cine sustine programul?

tarife Martac Maria
Maria Martac – Biolog, Consultant in nutritie si Health Coach, detine competente in principiile alimentare si valoarea nutritiva a acestora, intocmirea meniurilor in cazul dietelor de slabit, alimentatia copiilor si adolescentilor, alimentatia femeilor gravide, alimentatia batranilor, alimentatia sportivilor, este membru fondator al AREA – Asociatia Romana de Educatie in Alergii si detine certificatul Health Coach – Dr Sears Wellness Insitute.

Care sunt coordonatele programului?

locatie-workshop-nutritie-digestmed
Care este programul consultantului?

In fiecare joi de la 15:00 la 20:00 la DigestMed

inregistrare-workshop-nutritie-digestmed
Cum se face inregistrarea ?

0743 344 378 | contact@digestmed.ro

pret-workshop-nutritie-digestmed
Cat costa programul?

Pretul este 180 lei si programul este potrivit persoanelor care au parcurs cele 6 sedinte “Aleg un stil de viata sanatos”

CUM PUTETI AJUNGE LA CLINICA NOASTRA?

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun:

METROU : M3 statia Lujerului TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor