Program personalizat

“Slabeste sanatos – optimizarea stilului de viata”

1-cui-se-adreseaza-workshopul-DigestMed
Cui se adreseaza programul personalizat de slabire?

Programul se adreseaza persoanelor care vor sa slabeasca, nu prin dieta ci prin optimizarea stilului de viata, sa piarda kg de grasime, nu sa se deshidrateze sau sa piarda masa musculara, conform studiilor, aceasta fiind singura modalitate prin care greutatea obtinuta sa poata fi si mentinuta.

2-nevoia-workshopului-DigestMed
Ce problema deosebit de importantă rezolva programul?

Programul de nutritie are ca scop satisfacerea nevoii pacientului de a ajunge la o greutate acceptabila, fara frustrare. De accea, programul sustine optimizarea stilului de viata, fara infometare sau eliminarea tuturor micilor placeri culinare.

3-beneficiile-workshopului-DigestMed
Care este principalul beneficiu al participarii in cadrul programului?

Importanta programului personalizat “Slabeste sanatos – optimizarea stilului de viata” consta in faptul ca informatiile obtinute aici au scop educational, ajutand la pierderea kilogramelor in plus si la dezvoltarea unui stil de viata sanatos.

Plan program personalizat

Programul nostru personalizat “Slabeste sanatos – optimizarea stilului de viata” nu este o dieta, deci nu creaza frustrare, ci indeamna catre un stil de viata sanatos, prin prisma unei alimentalii echilibrate si a activitatilor fizice regulate. Programul personalizat cuprinde 6 sedinte in cadrul carora pacientii vor parcurge mai multe etape in vederea pierderii in greutate in mod sanatos:

anamneza, inclusiv cea nutritionala

cantarire si masurare parametri corporali

plan de evaluare biologica initiala (analize)

stabilirea unor obiective realizabile si durabile

conceptul de slabire vs scadere in greutate

notiuni elementare de nutritie-baza adoptarii unor obiceiuri alimentare sanatoase

la fiecare intalnire ce urmeaza primei sedinte: monitorizarea parametrilor corporali-evolutie, analiza jurnalului alimentar, optimizarea personalizata a comportamentului alimentar

Cine sustine programul?

Deoarece nutritia este o specializare medicala complexa, medicul trebuie sa aiba capacitatea de a analiza in ansamblu nevoile pacientilor si de a dispune de expertiza necesara identificarii de solutii optime raportate la necesitatile pacientului.

 

Dr. Elena Tanase – Medic specialist medicina interna.

Dr. Elena Tanase detine competenta in ecografie generala, este absolventa a masterului Nutritie si Siguranta Alimentara, in cadrul UMF Carol Davila si a participat la manifestari stiintifice legate de nutritie.

Care sunt coordonatele programului?

locatie-workshop-nutritie-digestmed
Care este programul medicului?

In fiecare joi intre 15:00 – 18:00 la DigestMed

inregistrare-workshop-nutritie-digestmed
Cum se face inregistrarea ?

0743 344 378 | contact@digestmed.ro

pret-workshop-nutritie-digestmed
Cat costa programul?

Pretul total este 900 lei care pot fi achitati 150 lei la finalul fiecarei sedinte sau 750 lei plata in avans la inscriere.

CUM PUTETI AJUNGE LA CLINICA NOASTRA?

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun:

METROU : M3 statia Lujerului TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor