CLINICA MEDICALA DIGESTMED

Echipa-de-medici-gastroenterologi-DigestMed

EVALUARE MEDICALA LA DISTANTA (NOU!)

In contextul epidemiei de coronavirus clinica DigestMed va ofera posibilitatea sfatului medical gastroenterologic GRATUIT realizat telefonic si al consultantei medicale ONLINE prin videoconferinta. Astfel puteti comunica cu medicii nostri pentru a descrie problemele dumneavoastra si puteti transmite documente medicale cu analize sau investigatii realizate anterior. Medicii nostri vor analiza datele dumneavoastra si va vor ghida in privinta problemei dumneavoastra, a tratamentului sau a necesitatii unor investigatii ulterioare. Sfatul medical si consultanta medicala online NU substituie consultul medical si NU stabilesc diagnosticul, in functie de situatie poate fi necesara prezentarea la clinica pentru examen clinic si investigatii suplimentare.
Utilizand cele doua modalitati de evaluare medicala la distanta, aveti posibilitatea de a va deplasa la clinica doar in situatia cand este cu adevarat necesar. Veti fi evaluat complet, prin toate investigatiile necesare, in momentul prezentarii.
Care este diferenta dintre sfat medical, consultanta medicala online si consult medical?

Ce este polipectomia

Polipectomia este procedura endoscopica prin care se indeparteaza tesut anormal de la nivelul intestinului gros. Acesta se poate transforma in timp in cancer de colon. Indepartarea sa previne acest lucru si evita necesitatea unei interventii chirurgicale. Nu toti polipii colonici au acest risc de transformare maligna, decizia de indepartare a lor trebuind luata impreuna cu medicul endoscopist, uneori dupa obtinerea unui rezultat histopatologic (examenul la microscop al unui fragment din polip obtinut prin biopsie in timpul colonoscopiei). De cele mai multe ori polipii colonici nu produc simptome, de aceea doar uneori, in cazul unor polipi voluminosi, indepartarea lor va rezolva si simptome precum sangerarea la scaun, durerile abdominale sau tulburarile de tranzit intestinal.

Polipectomia este o metoda sigura cu o rata mica a complicatiilor care a ajutat la reducerea cu 53% a deceselor prin cancer colorectal!

Complicatii posibile

Complicatiile sunt rare, dar nici o procedura medicala nu este complet lipsita de riscuri.

Printre posibilele complicatii ale unei polipectomii endoscopice se numara:
Afectarea sau perforatia peretelui colonului
Sangerarea
Infectia
Reactii adverse la sedativele utilizate
Exista factori care cresc riscul complicatiilor:
Fumatul
Tipul, dimensiunea si localizarea polipului
Tulburari de coagulare, tratamente anticoagulante sau antiagregante
Obezitatea sau diabetul

La ce sa ne asteptam

Inainte de procedura medicul:

• Poate sa va faca un examen clinic; • Va intreaba care este medicatia dvs. cronica (anticoagulantele precum Trombostopul sau antiagregantele precum aspirina sau clopidogrelul cresc riscul sangerarii dupa polipectomie); • Poate cere analize de sange (hemoleucograma, teste de coagulare etc.).

Succesul polipectomiei depinde de calitatea pregatirii intestinului (curatirea acestuia cu solutiile recomandate de medic, concomitent cu regimul hidric clar din preziua explorararii).

pregatirea-pentru-polipectomie-digestmed

Descrierea procedurii si durata acesteia

Un tub flexibil cu o camera la capatul distal se insera prin anus pana la capatul intestinului gros. In timpul examinarii acesta va fi destins prin aerul insuflat prin endoscop. Medicul localizeaza polipul si il indeparteaza fie prin taiere la rece, fie prin folosirea curentului electric (electrorezectie). Acelasi curent poate folosi pentru cauterizarea ranii ramase sau pentru oprirea sangerarii postpolipectomie. Polipul rezecat va fi recuperat din intestin si trimis pentru analiza completa microscopica. Daca indepartarea polipului nu este posibila pe cale endoscopica, este indicata marcarea pozitiei acestuia pentru indepartare chirurgicala ulterioara (printr-o interventie minim invaziva, laparoscopica). Durata procedurii este de 30-60 minute, dupa caz.

Este dureroasa procedura?

Polipectomia nu este mai dureroasa decat endoscopia diagnostica. Disconfortul este cauzat de distensia cu aer a colonului si de presiunea pe care aparatul o exercita la nivelul peretilor intestinului. Cateodata este utila folosirea unei sedari superficiale pentru ameliorarea disconfortului.

Cand consultam doctorul dupa procedura

Semne de infectie precum febra si frisoanele
Roseata, inflamare
Scaune negre si moi ca pacura
Durere sau scurgeri anale (dupa procedura ne putem astepta la eliminarea de sange prin rect, 1/2 cescuta pe zi pentru 3 zile)
Tuse, greutate la respiratie, durere toracica, greata intensa si varsaturi
Lipsa tranzitului intestinal pentru materii fecale sau gaze
Dureri abdominale intense si abdomen tare, destins in volum
Simptome noi sau fara explicatie

Clinica DigestMed

DigestMed este o clinica medicala privata ce are ca obiect prinicipal de activitate diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv si isi desfasoara activitatea medicala la cele mai inalte standarde europene. DigestMed pune la dispozitia pacientilor o gama de servicii de gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, endocrinologie si psihiatrie.

DE CE DIGESTMED?

igiena-si-servicii-medicale-de-calitate-inalta-digestmed

Ne desfasuram activitatea intr-un mediu placut si primitor si punem un accent deosebit pe igiena si curatenie, oferind pacientilor nostri siguranta, confort si servicii medicale complete la un inalt standard calitativ.

punctualitatea-programarii-si-servicii-medicale-profesionale-digestmed

Fiecare pacient este important pentru noi si ne straduim sa respectam ora programarii. Totusi, ora planificata poate fi decalata datorita unor cazuri ce pot necesita investigatii mai amanuntite decat cele planificate in momentul programarii.

discutii-cu-pacientii-cu-privire-la-investigatiile-urmatoare-digestmed

In fiecare sectie specializata a clinicii DigestMed, pacientii nostri sunt informati cu privire la investigatiile pe care urmeaza sa le faca si li se va raspunde prompt la intrebarile si nelamuririle pe care le au cu privire la starea lor de sanatate.

tratament-rapid-si-eficient-digestmed

DigestMed va pune la dispozitie o echipa medicala formata din medici profesionisti, cu experienta in domeniu, care in urma investigatiilor realizate, ofera pacientilor un tratament rapid si eficient, specific nevoilor intampinate de acestia.

Echipa Medicala

DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive. Medicii nostri sunt deschisi comunicarii cu pacientii si stabilesc alaturi de dumneavoastra dezvoltarea unei strategii terapeutice optime in functie de asteptarile si starea dumneavoastra de sanatate.

Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate. Clinica DigestMed va pune la dispozitie un serviciu rapid de consultatii in cazul in care problemele dumneavoastra de sanatate necesita o evaluare si un tratament urgent. De asemenea va oferim posibilitatea de a face o programare online, completand formularul de pe website-ul DigestMed.

Elena Ciupercă

Medic Primar Gastroenterologie

Dr. Elena Ciupercă este medic primar Gastroenterologie. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de specialitate din domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

Tudor Arbănaș

Medic Primar Gastroenterologie si asistent universitar

Dr. Tudor Arbănaș, medic primar Gastroenterologie si asistent universitar, este colaborator al clinicii noastre si lucreaza la Spitalul Universitar de Urgenta Elias. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. Este doctor in Stiinte Medicale, autor si co-autor a 6 carti de specialitate, 12 articole publicate si 50 de lucrari prezentate la congrese nationale si intrenationale. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana, engleza, franceza sau italiana.

Adelina Popescu

Medic Specialist Gastroenterologie

Dr. Adelina Popescu, medic specialist Gastroenterologie, detine competente in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica si in ecografie abdominala. A participat la numeroase congrese nationale si internaționale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

Carmen Ruxandra Posoiu

Medic Primar Gastroenterologie

Dr. Carmen Ruxandra Posoiu este colaborator al clinicii noastre, medic primar Gastroenterologie, competenta ecografie si endoscopie digestiva. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de specialitate din domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana, engleza sau spaniola.

Florica Năftănăilă - Mali

Medic primar Boli Interne, Specialist Gastroenterologie

Dr. Florica Năftănăilă-Mali este colaborator al clinicii noastre, medic primar Boli Interne, specialist Gastroenterologie. Pana in anul 2017 a detinut functia de Director Cercetare si Dezvoltare la Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala. Are competenta in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

Mihai Andrei

Medic Primar Gastroenterolog

Dr. Mihai Andrei

Elena-Bianca Istratie

Medic Specialist Gastroenterologie

Dr. Elena-Bianca Istratie este medic specialist gastroenterolog. Detine competenta in endoscopie digestiva diagnostica si ecografie abdominala . A participat la numeroase congrese si cursuri nationale de Gastroenterologie, Hepatologie si Pancreatologie. Arii de interes: ecografia abdominala nativa si cu substanta de contrast si ecoendoscopia. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana, engleza sau franceza.

medic-gastroenterolog-monica-stana

Monica-Adriana Stana

Medic Specialist Gastroenterologie

Dr. Monica-Adriana Stana, medic specialist gastroenterologie, detine competenta in endoscopie digestiva diagnostica si ecografie abdominala. A participat la numeroase congrese nationale si internaționale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Arii de interes: ecografia abdominala nativa si cu substanta de contrast. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

Aparatura Moderna

foto-aparatura-medicala-1

O explorare de calitate inseamna un aparat de calitate si un medic cu experienta. Clinica este dotata cu aparatura moderna, de ultima generatie conform standardelor europene de igiena si sanatate si echipamente profesionale – dispunem de un ecograf Siemens Acuson X150 si de o linie de endoscopie Pentax. Folosim cele mai bune echipamente medicale pentru a ne asigura ca serviciile pe care le oferim pacientilor nostri se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra.

slide-aparatura-foto-3
aparatura-moderna-sterilizator-clinica-medicala-digestmed

Lista tarife Polipectomie

DigestMed furnizeaza servicii medicale decontate de urmatoarele firme de asigurari private:

europ-assistance-logo
logo-signal-iduna
uniqua-logo
tarife Adelina Popescu 2020
Dr. Adelina Popescu

Medic Specialist Gastroenterologie

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (>2 POLIPI)

medic-gastroenterolog-elena-ciuperca
Dr. Elena Ciupercă

Medic Primar Gastroenterologie

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (>2 POLIPI)

tarife Carmen Posoiu 2020
Dr. Carmen Posoiu

Medic Primar Gastroenterologie

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (>2 POLIPI)

doctor-gastroenterolog-tudor-arbanas
Dr. Tudor Arbănaș

Medic Primar Gastroenterologie si asistent universitar

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (>2 POLIPI)

tarife Florica Naftanaila
Dr. Florica Năftănăilă-Mali

Medic Primar Boli Interne, Specialist Gastroenterologie

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (>2 POLIPI)

Dr-Mihai-Andrei-resized
Dr. Mihai Andrei

Medic Primar Gastroenterolog

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (>2 POLIPI)

tarife Elena Bianca Istratie
Dr. Elena-Bianca Istratie

Medic Specialist Gastroenterologie

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (>2 POLIPI)

tarife Monica Adriana Stana 2020
Dr. Monica-Adriana Stana

Medic Specialist Gastroenterologie

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA SIMPLA (1-2 POLIPI)

POLIPECTOMIE ENDOSCOPICA COMPLEXA (>2 POLIPI)

Clinica noastra este situata in Bucuresti, sector 6.

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun: METROU : M3 statia Lujerului, TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii, AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor, TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor