[layerslider_vc id=”16″]

Clinica DigestMed

DigestMed este o clinica medicala privata ce are ca obiect prinicipal de activitate diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv si isi desfasoara activitatea medicala la cele mai inalte standarde europene. DigestMed pune la dispozitia pacientilor o gama de servicii de gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, endocrinologie si psihiatrie.

Servicii Gastroenterologie

Consult-Gastroenterologie-DigestMed
Consult
Gastroenterologie

Ne ocupam de diagnosticarea si tratarea bolilor hepatice si suferintelor digestive: litiaza biliara, boala hemoroidala, gastrite, ulcer gastric si duodenal, etc.

Ecografie-Abdominala-DigestMed
Ecografie
Abdominala

Este o investigatie care ne ofera informatii despre starea organelor intraabdominale: ficat, colecist, pancreas, rinichi, splina, vezica urinara si prostata/uter si anexe.

Endoscopie-Digestiva-Superioara-DigestMed
Endoscopie
Digestiva Superioara

Este o investigatie nedureroasa, de scurta durata care permite vizualizarea directa a esofagului, stomacului si primelor doua segmente ale duodenului.

Colonoscopie-DigestMed

Colonoscopie

Colonoscopia permite investigatia directa a mucoasei colonice si efectuarea de biopsii in cazul depistarii de polipi, zone inflamate, tumori, etc.

Echipa Medicala Gastroenterologie

DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive. Medicii nostri sunt deschisi comunicarii cu pacientii si stabilesc alaturi de dumneavoastra dezvoltarea unei strategii terapeutice optime in functie de asteptarile si starea dumneavoastra de sanatate.

Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate. Clinica DigestMed va pune la dispozitie un serviciu rapid de consultatii in cazul in care problemele dumneavoastra de sanatate necesita o evaluare si un tratament urgent. De asemenea va oferim posibilitatea de a face o programare online, completand formularul de pe website-ul DigestMed.

Elena Ciuperca

Medic Specialist Gastroenterolog

Dr. Elena Ciuperca este medic specialist gastroenterolog. Detine competente in ecografie genarala si endoscopie digestiva diagnostica. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de specialitate din domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei.

Tudor Arbanas

Medic Primar Gastroenterolog

Dr. Tudor Arbanas este medic primar gastroenterologie si asistent universitar. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. Este doctor in Stiinte Medicale, autor si co-autor a 6 carti de specialitate, 12 articole publicate si 50 de lucrari prezentate la congrese nationale si intrenationale.

Carmen Posoiu

Medic Specialist Gastroenterolog

Dr. Carmen Posoiu este medic specialist gastroenterolog. Detine competente in diagnosticarea si traterea bolilor digestive. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de specialitate din domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei.

Aparatura Moderna

DigestMed-Aparatura-Slide1

O explorare de calitate inseamna un aparat de calitate si un medic cu experienta.
Clinica este dotata cu aparatura moderna, de ultima generatie conform standardelor europene de igiena si sanatate si echipamente profesionale – dispunem de un ecograf Siemens Acuson X150 si de o linie de endoscopie Pentax. Folosim cele mai bune echipamente medicale pentru a ne asigura ca serviciile pe care le oferim pacientilor nostri se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra.

DigestMed-Aparatura-Slide2

Lista tarife Gastroenterologie

GASTROENTEROLOGIE

Lista de tarife

CONSULT GASTROENTEROLOGIE 120 LEI  – 100 LEI

CONSULT GASTROENTEROLOGIE+ECOGRAFIE ABDOMINALA  240 LEI – 180 LEI

CONSULT CONTROL GASTROENTEROLOGIE  – 60 LEI 

ECOGRAFIE ABDOMINALA 120 LEI – 100 LEI

REFERAT MEDICAL  – 50 LEI

COLONOSCOPIE

Lista de tarife

COLONOSCOPIE 280 LEI – 250 LEI

COLONOSCOPIE+INTERPRETARE SI STABILIRE TRATAMENT   – 300 LEI

RECTOSIGMOIDOSCOPIE  – 200 LEI

RECTOSIGMOIDOSCOPIE+INTERPRETARE SI STABILIRE TRATAMENT  – 250 LEI
 

ENDOSCOPIE

Lista de tarife

ENDOSCOPIE DIGESTIVA SUPERIOARA 180 LEI – 150 LEI

ENDOSCOPIE DIGESTIVA SUPERIOARA+INTERPRETARE SI STABILIRE TRATAMENT  – 200 LEI

TEST HELICOBACTER PYLORI  – 50 LEI

PRELEVARE DE BIOPSIE  – 25 LEI

INREGISTRARE DVD  – 25 LEI

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun: METROU : M3 statia Lujerului, TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii, AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor, TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor