Dr. Cornelia Giba

Medic specialist endocrinolog

Medic specialist endocrinolog

Practic meseria de medic cu multa daruire si de aceea am ales sa completez formarea de diabetolog cu cea de endocrinolog, pentru a avea o mai complexa abordare diagnostica si terapeutica a pacientilor mei. Ma bucur si sunt onorata sa fac parte din echipa de profesionisti a Clinicii DigestMed.

Medic specialist endocrinolog din 2012, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice din 2018, absolventa a Facultatii de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti promotia 2001.

Primul rezidentiat de diabet a fost inceput la Institutul Diabet Nutritie si Boli metabolice  Nicolae Paulescu Bucuresti si continuat la Centre Hospitalier Universitaire de Strasbourg (2005-2007) , fiind urmat de rezidentiatul in endocrinologie efectuat la Spitalul Elias.

Dr. Cornelia Giba are 12 ani experienta profesionala in endocrinologie si 22 ani in diabetologie, avand competenta in ecografia tiroidiana si certificare in osteodensitometrie osoasa. Membru al Societatii Romane de Diabet Nutritie si Boli metabolice si al EASD (European Association for the Study of Diabetes).

 

PRET SERVICII

CONSULT ENDOCRINOLOGIE

220 lei

CONTROL ENDOCRINOLOGIE

170 lei

ECOGRAFIE TIROIDIANA ARIETA

230 lei

CONSULT ENDOCRINOLOGIE+ECOGRAFIE TIROIDIANA

350 lei

CONSULT PACIENT STRAIN

250 lei

CONSULTANTA MEDICALA ONLINE

150 lei