Gastroenterology consultation

Consult gastroenterologic

Cu totii ne dorim sa avem o stare generala de bine, sa ne bucuram de diversitatea culinara din bucataria romaneasca si nu numai. Ce facem atunci cand apar probleme de digestie, disconfort abdominal, tulburari de tranzit, ce ne impiedica sa mentinem aceasta stare de bine si ne afecteaza activitatea zilnica? Multi dintre noi au experimentat cel putin o data in viata aceste probleme, mai ales in ultimele decenii, cu atat de multi factori favorizanti: poluare, produse alimentare procesate, stres, suprasolicitare psihica sau fizica. 

Un prim pas este efectuarea unui consult gastroenterologic. 

Gastroenterologia este o ramura medicala in continua dezvoltare, care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor tubului digestiv si a organelor anexe.  Tubul digestiv este format din esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, iar organele anexe sunt ficatul, pancreasul, vezica biliara. Toate acestea formeaza sistemul digestiv, responsabil de digestia si absorbtia alimentelor consumate, cat si de detoxifierea organismului prin evacuarea reziduurilor neasimilate. 

Cand este necesar un consult de gastroenterologie?

Este important sa ne adresam unui medic specialist gastronterolog in momentul in care apar semne sau simptome digestive suparatoare si/sau persistente, cum ar fi :

 • Dureri abdominale acute sau cronice care afecteaza calitatea vietii
 • Greata persistenta sau varsaturi alimentare
 • Dificultate sau durere la inghitire, senzatia de corp strain la nivelul gatului 
 • Durere sau arsura retrosternala, regurgitatii, senzatie de revenire a continutului alimentar inghitit inapoi in cavitatea orala 
 • Tulburari de tranzit acute sau cronice: diaree, constipatie, alternanta acestora
 • Mirosul neplacut al gurii (halena), gust acru/ amar ce persista sau deranjeaza
 • Sangerare digestiva: varsaturi cu sange proaspat sau  cu aspect de “zat de cafea”, sangerari rectale cu sange rosu, inchis la culoare sau scaun negru.
 • Marirea de volum a abdomenului 
 • Schimbarea culorii tegumentelor: aspectul palid al pielii poate fi un indicator al anemiei, iar aspectul galben un indicator al icterului. 
 • Starea de oboseala severa, scadere marcata in greutate, asociate cu unul din simptomele de mai sus. 

Daca pacientul a avut o prima evaluare prin medicul de familie  sau un alt medic specialist si a efectuat analize  de sange sau de scaun, este indicat un consult  gastroenterologic cand exista modificari ale hemoglobinei serice (anemie), modificari ale testelor hepatice (transaminaze – TGO si TGP, fosfataza alcalina, GGT, bilirubina totala si bilirubina directa), prezenta virusurilor hepatice B si C, test de hemoragii oculte pozitiv, antigen Helicobacter Pylori pozitiv. 

De asemenea, si in absenta simptomelor, este indicat un screening pentru cancer colo-rectal peste varsta de 50 de ani, mai ales daca pacientul are un istoric familial cu aceasta patologie. Medicul gastroenterolog va efectua un plan de investigare si va va sfatui in aceasta privinta

Disorders addressed by Gastroenterology

Gastroesophageal reflux disease;
Gastritis;
Sindromul de intestin iritabil;
Gall bladder lithiasis;
Afectiuni hepatice acute sau cronice;
Patologia anorectala;
Boli inflamatorii intestinale;
Cancere digestive;
Pancreatita acuta sau cronica;
Colonic diverticulosis;
Gastric ulcer;
Duodenal ulcer;

Choose DigestMed for the gastroenterology consultation

sectie-specializata-gastroenterologie-digestmed
Specialized Department of Gastroenterology

DigestMed Clinic includes a specialized department of Gastroenterology. We have extensive experience in treating digestive diseases and we offer our patients high quality gastroenterological services.

medici-specializati-gastroenterologie-digestmed
Experienced gastroenterologists

DigestMed provides a specialized team of physicians, open to communication with the patients, who have extensive experience and expertise in treating disorders of the digestive system.

aparatura-moderna-sectie-gastroenterologie-digestmed
Modern medical equipment

Within the Gastroenterology department we are using the latest generation of equipment according to European standards of hygiene and health and professional equipment.

In ce constă consultul de gastroenterologie?

Consultul gastroenterologic consta intr-o prima discutie intre medic si pacient, un schimb de intrebari si raspunsuri care au menirea de a pune un diagnostic pentru a imbunatati starea pacientului. 

Pentru inceput medicul ii ofera pacientului ocazia de a relata motivele prezentarii, simptomele acuzate, istoricul bolii asa cum il percepe el. Ulterior, in functie de acestea, va analiza acuzele, se va orienta catre o lista de cauze posibile si va adresa o serie de intrebari tintite pentru a obtine detalii suplimentare. Pe langa simptomele actuale, acute sau cronice, poate fi important atat istoricul complet al pacientului cat si istoricul familial, intrucat anumite patologii se pot mosteni. 

Daca pacientul prezinta investigatii recente (o lista de medicamente folosite cronic, scrisori medicale din trecut), este important sa le aduca la consult. Medicul specialist va aprecia utilitatea lor si va selecta informatiile relevante pentru diagnosticul actual. 

Examenul clinic este foarte important. In anumite situatii, poate sa aduca informatii pretioase, fara de care diagnosticul ar fi cel mai probabil intarziat:

 • Aspectul general: obezitate, casexie, facies suferind.
 • Aspectul tegumentelor  palide (anemie) sau galbene (icter).
 • Aspectul abdomenului : crestere simetrica (prin lichid de ascita) sau asimetrica (formatiuni abdominale de mari dimensiuni), cicatrici postoperatorii.
 • Palparea abdomenului ce ofera informatii despre sensibilitatea superficiala sau profunda, localizata intr-o anumita zona sau difuza, despre marimea unor organe sau formatiuni tumorale palpabile. 

Cu informatiile stranse din anamneza si examen clinic, medicul formuleaza un diagnostic prezumtiv si creaza un plan de investigare, care poate sa cuprinda analize de sange, de urina sau de scaun, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara sau colonoscopie. Anumite situatii mai complexe necesita efectuarea unei tomografii computerizate sau RMN abdomino-pelvin, tranzit baritat, manometrie  sau pH-metrie esofagiana, ecoendoscopie digestiva, punctie biopsie hepatica, videocapsula endoscopica. 

In final se formuleaza si o serie de recomandari, de la dieta si efectuarea unor consulturi de alta specialitate (in conditiile in care simptomele si-ar putea avea originea intr-un al sistem decat cel digestiv) la tratamentul necesar pentru ameliorarea sau tratarea simptomelor acuzate.

Poti să faci un consult de gastroenterologie si online! In ce consta acesta?

Traversam o  perioada dificila pentru umanitate, cadru creat de pandemia cu COVID-19, in care pentru multi oameni nu este la indemana sa se prezinte la un cabinet medical pentru un consult gastroenterologic, fie din teama de a nu contacta virusul, fie din cauza infectiei cu acesta si izolarea la domiciliu. 

Clinica DigestMed ofera posibilitatea consultantei medicale online prin videoconferinta. Durata unei consultatii online este de 30 de minute si consta intr-o conversatie si vizualizare in spatiul virtual, dintre medic si pacient, utilizand aplicatia Zoom. 

Anamneza completa si evaluarea dosarului medical se realizeaza intr-un mod similar celui din cabinetul medical (exista posibilitatea trimiterii in prealabil a documentelor scanate, pe mailul clinicii, cu accesarea acestora de catre medic sau in direct in timpul conversatiei prin postarea lor pe ecranul calculatorului). Mediul online ofera pacientului posibilitatea localizarii acuzelor (de exemplu locul durerii abdominale) sau a altor semne clinice. 

In urma discutiei dintre medic si pacient se stabilesc urmatoarele:

 • posibilele cauze ale problemelor medicale
 • investigatiile ulterioare necesare pentru un diagnostic cat mai acurat
 • masurile de dieta si de tratament (medicamente OTC- care nu necesita prescriptie medicala)
 • daca este necesara prezentarea la clinica sau intr-un serviciu de urgenta pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate, in functie de situatie.

In final se intocmeste un raport medical care va fi trimis pe mailul pacientului cu toate indicatiile necesare. 

In plus, o data cu introducerea starii de urgenta, clinica DigestMed a venit in sprijinul pacientilor cu un sfat medical gratuit  realizat telefonic, cu durata de 10 minute. Acesta presupune consilierea in privinta unei probleme medicale tintite, evaluarea urgentei de prezentare la medic si recomandarea unei scheme de investigare.

Este de la sine inteles ca sfatul medical si consultanta medicala online nu substituie consultul medical si nu stabilesc diagnosticul, fiind necesar in anumite situatii ca pacientul sa se prezinte la cabinet pentru o evaluare mai amanuntita, efectuarea unui examen clinic, a unei ecografii abdominale sau endoscopii digestive.

De ce să nu amani consultatia de gastroenterologie?

Simptomatologia digestiva este una variata, de cele mai multe ori nespecifica si poate sa apara in mai multe patologii cu prognostic si tratament diferite. Este important sa cerem parerea unui medic gastroenterolog pentru a evita intarzierea unui diagnostic grav, care, depistat la timp ar putea beneficia de tratament curativ.

Un exemplu clasic il reprezinta urmatoarea situatie: pacientul are sangerari repetate in scaun,  considera ca acestea sunt rezultatul unei boli hemoroidale vechi si nu se prezinta la medic la timp. Boala hemoroidala este un diagnostic fericit. Problema este de fapt ca aceste sangerari rectale pot sa ascunda formatiuni tumorale situate la nivel anal, rectal sau la nivelul colonului stang. In anumite situatii, cand se insotesc de scaune moi, pot sa ascunda o boala inflamatorie intestinala. Astfel pacientul prezentandu-se la medic, respectand indicatiile si investigatiile recomandate, poate sa aiba un diagnostic clar  si un tratament corespunzator. 

DigestMed provides consultations in Gastroenterology in contract with CNAS.

Cum sa te pregatesti pentru un consult de gastroenterologie?

Inainte de prezentarea la un consult gastroenterologic, este necesar ca pacientul sa isi stabileasca prioritatile medicale, motivul prezentarii si sa relateze clar si concis  simptomele acuzate pentru a eficientiza comunicarea cu personalul medical. 

Este util sa prezinte un dosar medical cu eventuale investigatii efectuate recent cat si cu documente medicale anterioare, intrucat acestea pot fi utile in accelerarea stabilirii unui diagnostic. 

De asemenea, este important sa aiba o lista cu medicamentele utilizate cronic, deoarece acestea pot interfera cu medicatia gastroenterologica recomandata sau pot fi cauza unor afectiuni digestive.

Colectivul DigestMed este format din personal medical, care pe langa  experienta clinica indispensabila pentru depistarea si tratarea afectiunilor digestive, are dorinta de a comunica cu pacientul, de a empatiza, calitati necesare pentru stabilirea unei relatii de respect si incredere intre medic si pacient.

Cat costa un consult de gastroenterologie?

Clinica DigestMed ofera posibilitatea efectuarii unui consult gastroenterologic la un pret care  variaza intre 170 lei si 230 lei,  in functie de experienta medicului si de pregatirea profesionala.

In ceea ce priveste consultatia medicala online, aceasta are un tarif de 200 lei.

Un alt avantaj pentru pacient il reprezinta contractul clinicii DigestMed cu Casa de Asigurari de Sanatate. Astfel, in limita disponibilitatii programului, cu un bilet de trimitere pentru gastroenterologie, emis de medicul de familie sau de un medic de alta specilitate, pacientul poate beneficia initial de consult medical gastroenterologic gratuit, iar ulterior in functie de necesitate, si de endoscopie digestiva superioara sau colonoscopie, in baza aceluiasi bilet de trimitere.

WHY DIGESTMED?

igiena-si-servicii-medicale-de-calitate-inalta-digestmed

We perform in a pleasant and welcoming environment and put a special emphasis on hygiene and cleanliness, providing our patients with complete safety, comfort and medical services at a high-quality standard.

punctualitatea-programarii-si-servicii-medicale-profesionale-digestmed

Each and every patient is important to us and we strive to respect the appointment time. However, the planned time may be offset due to cases that may require more detailed investigations than planned at the time of scheduling.

discutii-cu-pacientii-cu-privire-la-investigatiile-urmatoare-digestmed

In each specialized section of the DigestMed clinic, our patients are informed about the investigations they are about to perform and their questions and concerns about their health status will promptly be answered .

tratament-rapid-si-eficient-digestmed

DigestMed will provide you with a medical team composed of professional physicians with high expertise in the field, who, following the performed investigations, offer the patients a fast and efficient treatment, specific to the needs they meet.

De ce sa faci un consult de gastroenterologie la Digestmed?

Echipa noastra este formata din personal medical cu experinta, profesionist si empatic, care avand posibilitatea sa lucreze cu un echipament medical de ultima generatie, ofera pacientului servicii medicale de calitate, complete si la preturi rezonabile.

Pe langa consultatia propriu zisa, pacientul poate sa beneficieze de investigatii complementare ghidate de suspiciunea clinica. In functie de disponibilitatea aparatelor, de pregatirea necesara a pacientului, specifica procedurii si de gradul de urgenta a patologiei acestuia, investigatiile se pot efectua in aceeasi zi a consultatiei sau intr-o alta zi cu o programare in prealabil. 

Investigatiile complementare sunt folosite in majoritatea cazurilor pentru a obtine informatii necesare formularii unui diagnostic corect si recomandarii unui tratament tintit, specific fiecarei patologii. Clinica DigestMed ofera urmatoarele servicii medicale:

 • Ecografie abdominala – metoda imagistica neinvaziva, rapida, efectuata fara riscuri, la orice varsta. 
 • Elastografie hepatica – utila pentru stabilirea gradului de fibroza hepatica. 
 • Ecografie cu substanta de contrast – utilizata de obicei pentru caracterizarea nodulilor hepatici suspecti. Este rezervata unor cazuri particulare, alese de catre medic dupa o evaluare amanuntita.
 • Endoscopie digestiva superioara si inferioara (colonoscopie) – in scop diagnostic (stabilirea patologiilor tubului digestiv superior si inferior) cat si terapeutic (polipectomie – rezectie de polipi esofagieni, gastrici sau colonici).
 • Test cantitativ de depistare hemoragii oculte – utilizat ca prima investigatie de screening pentru cancerul colorectal;  permite  clasificarea riscului in: absent, risc de polipi mici, risc de polipi avansati si risc de cancer colorectal.
 • Consult hepatologie si tratamentul hepatitei cu virus hepatic C gratuit, posibil prin contract CNAS. 

Medicul gastronterolog va poate ajuta la restabilirea sanatatii tubului digestiv, de aceea nu ezitati sa apelati la un consult de specialitate la clinica DigestMed.

The Medical Team

DigestMed offers you a team of physicians with extensive experience and expertise in the treatment of digestive diseases. Our physicians are open to communication with the patients and work with you in order to develop an optimal therapeutic strategy according to your expectations and your health.

At DigestMed your health is our goal, which is why our team is ready to answer your requests and provide you with assistance in dealing with your health problems. DigestMed Clinic provides you with a quick consultation service if your health problems require urgent assessment and treatment. We also offer the possibility to make an online appointment by completing the form on the DigestMed website.

Elena Ciupercă

Senior Specialist in Gastroenterology

Dr. Elena Ciupercă is a Senior Specialist in Gastroenterology. She has competence in general ultrasound and digestive diagnostic endoscopy. She participated in numerous national and international specialized congresses and courses in the field of Gastroenterology and Hepatology. Consultations can be provided in Romanian or English.

Tudor Arbănaș

Senior Specialist in Gastroenterology and Assistant Professor

Tudor Arbănaș, Gastroenterologist and Assistant Professor, is a collaborator of our clinic and works at Elias University Emergency Hospital. He has competence in general ultrasound and digestive diagnostic endoscopy. He is a Doctor of Medical Sciences, author and co-author of 6 specialized books, 12 published articles and 50 papers presented at national and international congresses. Consultations can be provided in Romanian, English, French or Italian.

Adelina Popescu

Specialist in Gastroenterology

Dr. Adelina Popescu, Specialist in Gastroenterology, has competence in diagnostic and therapeutic digestive endoscopy and in abdominal ultrasound. She participated in numerous national and international congresses in the field of Gastroenterology and Hepatology. Consultations can be provided in Romanian or English.

Carmen Ruxandra Posoiu

Senior Specialist in Gastroenterology

Dr. Carmen Ruxandra Posoiu is a collaborator of our clinic, Senior Specialist in Gastroenterology, with competence in ultrasound and digestive endoscopy. She participated in numerous national and international specialized congresses and courses in the field of Gastroenterology and Hepatology. Consultations can be provided in Romanian, English or Spanish.

Florica Năftănăilă – Mali

Senior Specialist in Internal Medicine and Specialist in Gastroenterology (M. D. Medical Doctor)

Dr. Florica Năftănăilă-Mali is a collaborator of our clinic, Senior Specialist in Internal Medicine, Specialist in Gastroenterology. Until 2017 she held the position of Director of Research and Development at the National Aeronautical and Space Medicine Institute. She has competence in general ultrasound and digestive diagnostic and therapeutic endoscopy. Consultations can be provided in Romanian or English.

Mihai Andrei

Specialist in Gastroenterology

Dr. Mihai Andrei

Elena-Bianca Istratie

Specialist in Gastroenterology

Dr. Elena-Bianca Istratie is a Specialist in Gastroenterology. She has competence in digestive diagnostic endoscopy. She has participated in numerous national congresses and courses of Gastroenterology, Hepatology and Pancreatology. Areas of interest: Native abdominal ultrasound with contrast and Eco endoscopy. Consultations can be provided in Romanian, English or French.

medic-gastroenterolog-monica-stana

Monica-Adriana Stana

Specialist in Gastroenterology

Dr. Monica-Adriana Stana, a Specialist in Gastroenterology, has competence in digestive diagnostic endoscopy. She participated in numerous national and international congresses in the field of Gastroenterology and Hepatology. Areas of interest: native abdominal and contrast substance ultrasound. Consultations can be provided in Romanian or English.

Modern equipment

slide-aparatura-foto-3
foto-aparatura-medicala-1

Quality investigation means quality device and an experienced physician. The clinic is equipped with modern, state-of-the-art equipment according to European standards of hygiene and health and professional equipment - we have a Siemens Acuson X150 ultrasound and a Pentax endoscopy line. We are using the best medical equipment to ensure that the services we are offering to our patients are perfectly suited to your needs.

aparatura-moderna-sterilizator-clinica-medicala-digestmed

Gastroenterology fees list

DigestMed provides medical services settled by the following private insurance companies:

europ-assistance-logo
logo-signal-iduna
uniqua-logo
tarife Adelina Popescu 2020
Dr. Adelina Popescu

Specialist in Gastroenterology

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION CONTROL

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY

ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION + ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

COLONOSCOPY

COLONOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

RECTOSIGMOIDOSCOPY

RECTOSIGMOIDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

SIMPLE ENDOSCOPIC POLIPECTOMY (1-2 POLYPES)

COMPLEX ENDOSCOPIC POLYPECTOMY (MORE THAN 2 POLYPES)

medic-gastroenterolog-elena-ciuperca
Dr. Elena Ciupercă

Senior Specialist in Gastroenterology

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION CONTROL

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY

ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION + ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

COLONOSCOPY

COLONOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

RECTOSIGMOIDOSCOPY

RECTOSIGMOIDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

SIMPLE ENDOSCOPIC POLIPECTOMY (1-2 POLYPES)

COMPLEX ENDOSCOPIC POLYPECTOMY (MORE THAN 2 POLYPES)

tarife Carmen Posoiu 2020
Dr. Carmen Posoiu

Senior Specialist in Gastroenterology

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION CONTROL

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY

ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION + ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

COLONOSCOPY

COLONOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

RECTOSIGMOIDOSCOPY

RECTOSIGMOIDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

SIMPLE ENDOSCOPIC POLIPECTOMY (1-2 POLYPES)

COMPLEX ENDOSCOPIC POLYPECTOMY (MORE THAN 2 POLYPES)

doctor-gastroenterolog-tudor-arbanas
Dr. Tudor Arbănaș

Senior Specialist in Gastroenterology and Assistant Professor

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION CONTROL

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY

ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION + ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

COLONOSCOPY

COLONOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

RECTOSIGMOIDOSCOPY

RECTOSIGMOIDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

SIMPLE ENDOSCOPIC POLIPECTOMY (1-2 POLYPES)

COMPLEX ENDOSCOPIC POLYPECTOMY (MORE THAN 2 POLYPES)

tarife Florica Naftanaila
Dr. Florica Năftănăilă-Mali

Senior Specialist in Internal Medicine and Specialist in Gastroenterology (M. D. Medical Doctor)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION CONTROL

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION + ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

COLONOSCOPY

COLONOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

RECTOSIGMOIDOSCOPY

RECTOSIGMOIDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

SIMPLE ENDOSCOPIC POLIPECTOMY (1-2 POLYPES)

COMPLEX ENDOSCOPIC POLYPECTOMY (MORE THAN 2 POLYPES)

Dr-Mihai-Andrei-resized
Dr. Mihai Andrei

Medic Primar Gastroenterolog, Specialist Gastroenterologie

ENDOSCOPIE

ENDOSCOPIE CU INTERPRETARE

ENDOSCOPIE CU INTERPRETARE (URGENTA)

COLONOSCOPY

COLONOSCOPIE CU INTERPRETARE

COLONOSCOPIE CU INTERPRETARE (URGENTA)

POLIPECTOMIE SIMPLA

POLIPECTOMIE COMPLEXA

RECTOSIGMOIDOSCOPY

RECTOSIGMOIDOSCOPIE CU INTERPRETARE

RECTOSIGMOIDOSCOPIE CU INTERPRETARE (URGENTA)

ECOGRAFIE ABDOMINALA

ECOGRAFIE ABDOMINALA ARIETA

ECOGRAFIE ABDOMINALA ARIETA (URGENTA)

CONSULT + ECO ABDOMINALA ARIETA

CONSULT + ECO ABDOMINALA ARIETA (URGENTA)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION

CONSULT GASTROENTEROLOGIE (URGENTA)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION CONTROL

CONSULT PACIENT STRAIN

ELASTOGRAFIE

ECOGRAFIE ABDOMINALA + ELASTOGRAFIE

ECOGRAFIE CU CONTRAST GRUP DE 3 PACIENȚI

ECOGRAFIE CU CONTRAST GRUP DE 2 PACIENTI

ECOGRAFIE CU CONTRAST UN SINGUR PACIENT

BANDARE HEMOROIZI

COAGULARE CU ARGON PLASMA

TEST DEPISTARE HEMORAGII OCULTE

CONSULTANTA ONLINE

CONTROL ONLINE

tarife Elena Bianca Istratie
Dr. Elena-Bianca Istratie

Specialist in Gastroenterology

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION CONTROL

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION + ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

COLONOSCOPY

COLONOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

RECTOSIGMOIDOSCOPY

RECTOSIGMOIDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

SIMPLE ENDOSCOPIC POLIPECTOMY (1-2 POLYPES)

COMPLEX ENDOSCOPIC POLYPECTOMY (MORE THAN 2 POLYPES)

tarife Monica Adriana Stana 2020
Dr. Monica-Adriana Stana

Specialist in Gastroenterology

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION CONTROL

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION + ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (ARIETTA)

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

COLONOSCOPY

COLONOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

RECTOSIGMOIDOSCOPY

RECTOSIGMOIDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP

SIMPLE ENDOSCOPIC POLIPECTOMY (1-2 POLYPES)

COMPLEX ENDOSCOPIC POLYPECTOMY (MORE THAN 2 POLYPES)

Special or emergency medical services

We offer medical services based on appointment, but we also provide medical consulting services for foreign or emergency patients, scheduled at the latest on the following day.

SPECIAL OR EMERGENCY MEDICAL SERVICES

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION (FOREIGNER PACIENT)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION (EMERGENCY)

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (EMERGENCY)

GASTROENTEROLOGY CONSULTATION + ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY (EMERGENCY)

SWE ELASTOGRAPHY

TOTAL ABDOMINAL ULTRASONOGRAPHY + SWE ELASTOGRAPHY

ECOGRAFIE CU SUBSTANTA DE CONTRAST (250 lei – 3 pacienti, 400 lei – 2 pacienti, 500 lei – un pacient)

SUPERIOR DIGESTIVE ENDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP (EMERGENCY)

COLONOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP (EMERGENCY)

RECTOSIGMOIDOSCOPY + INTERPRETATION AND TREATMENT SET-UP (EMERGENCY)

INJECTION (POLIPECTOMY)

BIOPSY SERIES

DVD RECORDING

INTRAVENOUS ADMINISTRATION

INJECTIONS IM / IV

HISTOPATHOLOGICAL EXAMINATION

CLIP USE

REMOTE MEDICAL EVALUATION (NEW!)

In the context of the coronavirus epidemic, the DigestMed clinic offers you the possibility of FREE gastroenterological medical advice made by phone and ONLINE medical consultation by videoconference. This way you can communicate with our doctors to describe your problems and you can send medical documents with previous analyses or investigations. Our doctors will analyse your data and guide you regarding your problem, treatment or the need for further investigation. Medical advice and online medical consultations do NOT replace the medical consultation and do NOT establish the diagnosis, depending on the situation it may be necessary to present to the clinic for clinical examination and additional investigations.
Using the two ways of remote medical evaluation, you can go to the clinic only when it is really necessary. You will be fully evaluated, through all necessary investigations, at the time of presentation.
What is the difference between medical advice, online medical consultation and medical consultation?
Our clinic is located in Bucharest, sector 6.

You can reach us by using the following public transport means: METRO : M3 Lujerului TRAM : 41 Bd. Uverturii station, BUS : 178 Teatrul Masca station; 106, 136, 236, 336 Piata Veteranilor station, TROLLEYBUS : 61, 62 Piata Veteranilor station