DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive si nu numai. Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate.

 

Elena Ciuperca - limbi vorbiteElena Ciupercă

Dr. Elena Ciupercă este medic primar Gastroenterologie. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de Gastroenterologie si Hepatologie. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

 

Tudor Arbanas - limbi vorbite


Tudor Arbănaș

Dr. Tudor Arbănaș, medic primar Gastroenterologie si asistent universitar, este colaborator al clinicii noastre si lucreaza la Spitalul Universitar de Urgenta Elias. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. Este doctor in Stiinte Medicale, autor si co-autor a 6 carti de specialitate, 12 articole publicate si 50 de lucrari prezentate la congrese nationale si intrenationale. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana, engleza, franceza sau italiana.

 

Adelina Popescu - limbi vorbite


Adelina Popescu

Dr. Adelina Popescu, medic specialist gastroenterologie, detine competente in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica si in ecografie abdominala. A participat la numeroase congrese nationale si internaționale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

 

Ruxandra Posoiu - limbi vorbite

Carmen Ruxandra Posoiu

Dr. Carmen Ruxandra Posoiu este colaborator al clinicii noastre, medic primar Gastroenterologie, competenta ecografie si endoscopie digestiva. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de specialitate din domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana, engleza sau spaniola.

 

Florica Naftanaila - limbi vorbite

Florica Năftănăilă-Mali

Dr. Florica Năftănăila-Mali este colaborator al clinicii noastre, medic primar Boli Interne, specialist Gastroenterologie, supraspecializare Medicina Aeronautica si Spatiala. A lucrat pana la 01.01.2017 la Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala unde a detinut functia de Director Cercetare si Dezvoltare. Are competenta in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica. Este coautor la 2 tratate de Medicina Aeronautica, autor si coautor la numeroase articole si studii clinice publicate la congrese/ simpozioane nationale si internationale. A participat la numeroase cursuri si congrese nationale si internationale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

 

Bianca Istratie - limbi vorbite

Elena-Bianca Istratie

Dr. Elena-Bianca Istratie este medic specialist gastroenterolog. Detine competenta in endoscopie digestiva diagnostica. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale de Gastroenterologie, Hepatologie si Pancreatologie. Arii de interes: ecografia abdominala nativa si cu substanta de contrast si ecoendoscopia. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana, engleza sau franceza.

 

Monica Stana - limbi vorbite

Monica-Adriana Stana

Dr. Monica-Adriana Stana, medic specialist gastroenterologie, detine competenta in endoscopie digestiva diagnostica.  A participat la numeroase congrese nationale si internaționale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Arii de interes: ecografia abdominala nativa si cu substanta de contrast. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

 

Cornelia Giba - limbi vorbiteCornelia Giba

Dr. Cornelia Giba este medic specialist endocrinolog si medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice. Detine competente in ecografie tiroidiana si in osteodensitometrie clinica.  In cadrul pregatirii sale profesionale a lucrat in Serviciul Diabet /Nutritie,  Centre   Hospitalier d’Ardeche Meridionale , Aubenas, Franta si in Clinica Medicina Interna si Boli Metabolice,  Centre Hospitalier Universiter de Strasbourg, Franta. A participat la numeroase congrese nationale si internationale si a fost coautor intr-o serie de lucrari prezentate la manifestari stiintifice nationale si internationale. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau franceza.

 

Rusu Alina limbi vorbiteAlina Rusu

Dr. Alina Rusu este medic specialist endocrinologie. Detine competente in ecografia tiroidiana. A participat la numeroase congrese si cursuri de formare profesionala. Arii de interes : patologia tiroidiana si osteoporoza. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana si engleza.

 

Denisa Mangalagiu - limbi vorbite

Denisa Mangalagiu

Dr Denisa Mangalagiu este medic specialist psihiatru cu formare in psihoterapie si relaxare eriksoniana. Consultatiile pot fi oferite in limba romana.

 

Evelina Neagu limbi vorbite

Evelina Andreea Neagu

Psih. Evelina Andreea Neagu este psiholog clinician si psiholog specializat in psihologia muncii si organizationala, formator si specialist in activitatea de coaching. Arii de interes: evaluare clinica si psihodiagnostic, promovarea si optimizarea sanatatii si dezvoltarii umane, interventie psihologica si consiliere clinica primara, asistenta psihologica pentru recuperare si reintegrare sociala, dezvoltare personala si autocunoastere. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana si engleza.

 

Mihaela Martac limbi vorbite

Maria Martac

Maria Martac – biolog, consultant in nutritie si Health Coach, detine competente in principiile alimentare si valoarea nutritiva a acestora, intocmirea meniurilor in cazul dietelor de slabit, alimentatia copiilor si adolescentilor, alimentatia femeilor gravide, alimentatia batranilor, alimentatia sportivilor, este membru fondator al AREA – Asociatia Romana de Educatie in Alergii si detine certificatul Health Coach – Dr Sears Wellness Insitute.

 

Programare rapida
Programare Facebook
Programare Whatsapp
Programare online
Programare telefonica