DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive si nu numai. Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate.

 

echipa-medicala-digestmed-dr-elena-ciuperca-gastroenterologElena Ciuperca

Dr. Elena Ciuperca este medic primar Gastroenterologie. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de Gastroenterologie si Hepatologie.

 

echipa-medicala-digestmed-dr-tudor-arbanas-gastroenterolog


Tudor Arbanas

Dr. Tudor Arbanas, medic primar Gastroenterologie si asistent universitar, este colaborator al clinicii noastre si lucreaza la Spitalul Universitar de Urgenta Elias. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. Este doctor in Stiinte Medicale, autor si co-autor a 6 carti de specialitate, 12 articole publicate si 50 de lucrari prezentate la congrese nationale si intrenationale.

 

dr-Adelina-Popescu


Adelina Popescu

Dr. Adelina Popescu, medic specialist gastroenterologie, detine competente in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica si in ecografie abdominala. A participat la numeroase congrese nationale si internaționale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei.

 

echipa-medicala-digestmed-dr-carmen-ruxandra-posoiu-gastroenterolog

Carmen Ruxandra Posoiu

Dr. Carmen Ruxandra Posoiu este colaborator al clinicii noastre, medic primar Gastroenterologie, competenta ecografie si endoscopie digestiva. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de specialitate din domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei.

 

dr-Florica-Naftanaila-Mali

Florica Naftanaila-Mali

Dr. Florica Naftanaila-Mali este colaborator al clinicii noastre, medic primar Boli Interne, specialist Gastroenterologie, supraspecializare Medicina Aeronautica si Spatiala. A lucrat pana la 01.01.2017 la Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala unde a detinut functia de Director Cercetare si Dezvoltare. Are competenta in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica. Este coautor la 2 tratate de Medicina Aeronautica, autor si coautor la numeroase articole si studii clinice publicate la congrese / simpozioane nationale si internationale. A participat la numeroase cursuri si congrese nationale si internationale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei.

 

 

echipa-medicala-digestmed-dr-cristina-stefan-endocrinologCristina Stefan

Dr. Cristina Stefan este medic primar endocrinologie, promotia 2011 si medic specialist Diabet zaharat si Boli nutritive promotia 2015. Detine competente in ecografie de tiroida si efectuare si interpretare osteodensitometrie osoasa(DXA). A participat la numeroase cursuri nationale si internationale de Endocrinologie Pediatrica.

 

Dr-Cornelia-Giba-Emdocrinologie-DigestMedCornelia Giba

Dr. Cornelia Giba este medic specialist endocrinolog si medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice. Detine competente in ecografie tiroidiana si in osteodensitometrie clinica.  In cadrul pregatirii sale profesionale a lucrat in Serviciul Diabet /Nutritie,  Centre   Hospitalier d’Ardeche Meridionale , Aubenas, Franta si in Clinica Medicina Interna si Boli Metabolice,  Centre Hospitalier Universiter de Strasbourg, Franta. A participat la numeroase congrese nationale si internationale si a fost coautor intr-o serie de lucrari prezentate la manifestari stiintifice nationale si internationale.

 

dr-denisa-mangalagiu-medic-specialist-psihiatru

Denisa Mangalagiu

Dr Denisa Mangalagiu este medic specialist psihiatru cu formare in psihoterapie si relaxare eriksoniana.

 

echipa-medicala-digestmed-dr-elena-tanase

Elena Tanase

Dr. Elena Tanase – medic specialist medicina interna, detine competenta in ecografie generala, este absolventa a masterului Nutritie si Siguranta Alimentara, in cadrul UMF Carol Davila si a participat la manifestari stiintifice legate de nutritie.

 

echipa-medicala-digestmed-dr-valeriu-stog

Valeriu Stog

Valeriu Stog este colaborator al clinicii noastre, medic specialist gastroenterolog, competenta ecografie, endoscopie digestiva, proctologie si oncologie digestiva. Consultatiile pot fi in romana, rusa, engleza sau franceza.

SUNATI