Echipa-de-medici-gastroenterologi-DigestMed

DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive si nu numai. Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate.

Dr Ciuperca Elena 2020Elena Ciupercă

Dr. Elena Ciupercă este medic primar gastroenterolog. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de Gastroenterologie si Hepatologie. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

Tudor Arbanas 2020


Tudor Arbănaș

Dr. Tudor Arbănaș, medic primar gastroenterolog si asistent universitar, este colaborator al clinicii noastre si lucreaza la Spitalul Universitar de Urgenta Elias. Detine competente in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. Este doctor in Stiinte Medicale, autor si co-autor a 6 carti de specialitate, 12 articole publicate si 50 de lucrari prezentate la congrese nationale si intrenationale. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana, engleza, franceza sau italiana.

Pacientii care doresc sa se programeze la dr. Tudor Arbanas pentru endoscopie si/sau colonoscopie trebuie sa prezinte un test serologic negativ IgM Sars Cov 2.

Adelina Popescu 2020


Adelina Popescu

Dr. Adelina Popescu, medic specialist gastroenterolog, detine competente in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica si in ecografie abdominala. A participat la numeroase congrese nationale si internaționale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

Carmen Posoiu 2020

Carmen Ruxandra Posoiu

Dr. Carmen Ruxandra Posoiu este colaborator al clinicii noastre, medic primar gastroenterolog, competenta ecografie si endoscopie digestiva. A participat la numeroase congrese si cursuri nationale si internationale de specialitate din domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana, engleza sau spaniola.

Florica Naftanaila 2020

Florica Năftănăilă-Mali

Dr. Florica Năftănăila-Mali este colaborator al clinicii noastre, medic primar Boli Interne, specialist Gastroenterologie, supraspecializare Medicina Aeronautica si Spatiala. A lucrat pana la 01.01.2017 la Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala unde a detinut functia de Director Cercetare si Dezvoltare. Are competenta in ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica. Este coautor la 2 tratate de Medicina Aeronautica, autor si coautor la numeroase articole si studii clinice publicate la congrese/ simpozioane nationale si internationale. A participat la numeroase cursuri si congrese nationale si internationale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

Elena Bianca Istratie 2020

Elena-Bianca Istratie

Dr. Elena-Bianca Istratie este medic specialist gastroenterolog. Detine competenta in endoscopie digestiva diagnostica si ecografie abdominala . A participat la numeroase congrese si cursuri nationale de Gastroenterologie, Hepatologie si Pancreatologie. Arii de interes: ecografia abdominala nativa si cu substanta de contrast si ecoendoscopia. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana, engleza sau franceza.

medic-gastroenterolog-monica-stana

Monica-Adriana Stana

Dr. Monica-Adriana Stana, medic specialist gastroenterolog, detine competenta in endoscopie digestiva diagnostica si ecografie abdominala. A participat la numeroase congrese nationale si internaționale in domeniul Gastroenterologiei si Hepatologiei. Arii de interes: ecografia abdominala nativa si cu substanta de contrast. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau engleza.

Dr. Mihai Andrei

Mihai Andrei 

Dr. Mihai Andrei este medic primar gastroenterologic la Spitalul Universitar de Urgenta “Elias” si asistent universitar in cadrul Departamentului 5 al “UMF Carol Davila”. Este doctor in stiinte medicale si detine competente de ecografie abdominala, endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica. Consultatiile oferite sunt in limba romana.

Cornelia Giba 2020Cornelia Giba

Dr. Cornelia Giba este medic specialist endocrinolog si medic primar diabet, nutritie si boli metabolice. Detine competente in ecografie tiroidiana si in osteodensitometrie clinica.  In cadrul pregatirii sale profesionale a lucrat in Serviciul Diabet /Nutritie,  Centre   Hospitalier d’Ardeche Meridionale , Aubenas, Franta si in Clinica Medicina Interna si Boli Metabolice,  Centre Hospitalier Universiter de Strasbourg, Franta. A participat la numeroase congrese nationale si internationale si a fost coautor intr-o serie de lucrari prezentate la manifestari stiintifice nationale si internationale. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana sau franceza.

Alina Rusu 2020Alina Rusu

Dr. Alina Rusu este medic specialist endocrinologie. Detine competente in ecografia tiroidiana. A participat la numeroase congrese si cursuri de formare profesionala. Arii de interes : patologia tiroidiana si osteoporoza. Consultatiile pot fi oferite in limbile romana si engleza.

Denisa Mangalagiu 2020

Denisa Mangalagiu

Dr Denisa Mangalagiu este medic specialist psihiatru cu formare in psihoterapie si relaxare eriksoniana. Consultatiile pot fi oferite in limba romana.

Martac Maria 2020

Maria Martac

Maria Martac – biolog, consultant in nutritie si Health Coach, detine competente in principiile alimentare si valoarea nutritiva a acestora, intocmirea meniurilor in cazul dietelor de slabit, alimentatia copiilor si adolescentilor, alimentatia femeilor gravide, alimentatia batranilor, alimentatia sportivilor, este membru fondator al AREA – Asociatia Romana de Educatie in Alergii si detine certificatul Health Coach – Dr Sears Wellness Insitute.

 

EVALUARE MEDICALA LA DISTANTA (NOU!)

In contextul epidemiei de coronavirus clinica DigestMed va ofera posibilitatea sfatului medical gastroenterologic GRATUIT realizat telefonic si al consultantei medicale ONLINE prin videoconferinta. Astfel puteti comunica cu medicii nostri pentru a descrie problemele dumneavoastra si puteti transmite documente medicale cu analize sau investigatii realizate anterior. Medicii nostri vor analiza datele dumneavoastra si va vor ghida in privinta problemei dumneavoastra, a tratamentului sau a necesitatii unor investigatii ulterioare. Sfatul medical si consultanta medicala online NU substituie consultul medical si NU stabilesc diagnosticul, in functie de situatie poate fi necesara prezentarea la clinica pentru examen clinic si investigatii suplimentare.
Programarile se pot realiza la numarul de telefon 0743344378, prin e-mail la adresa contact@digestmed.ro sau online la adresa https://digestmed.ro/programari.
Utilizand cele doua modalitati de evaluare medicala la distanta, aveti posibilitatea de a va deplasa la clinica doar in situatia cand este cu adevarat necesar. Veti fi evaluat complet, prin toate investigatiile necesare, in momentul prezentarii.
Care este diferenta dintre sfat medical, consultanta medicala online si consult medical?