Sedinta individuala Consultanta nutritie

1-cui-se-adreseaza-workshopul-DigestMed
Cui se adreseaza sedinta de Consultanta nutritie?

Sedinta de Consultanta nutritie se adreseaza persoanelor care doresc sa foloseasca beneficiile unei diete corect conduse in ameliorarea afectiunii de care sufera.

sedinta-individuala-consultanta-nutritie
In ce afectiuni sunt benefice masurile dietetice?

Este vorba de o gama larga de afectiuni digestive: sindromul de intestin iritabil, boala de reflux gastroesofagian, ulcerul, gastrita, boala celiaca, ficatul gras, pancreatita cronica, alergiile alimentare, dar si  de alte tipuri de afectiuni : perturbari ale grasimilor in sange, malnutritie, obezitate etc. In egala masura, sedinta de consultanta nutritie se adreseaza si persoanelor fara boli cunoscute care doresc sa adopte un stil de viata sanatos si astfel au posibilitatea de a preveni sau intarzia dezoltarea unor afectiuni.

2-nevoia-workshopului-DigestMed
Ce problema deosebit de importantă rezolva sedinta?

Dieta ajuta atat la ameliorarea simptomelor diferitelor actiuni, cat si la reducerea si, uneori, la limitarea consumului de medicamente. De asemenea, multe persoane au mai multe afectiuni asociate iar in aceasta situatie consultantul nutritionist are un rol important in integrarea masurilor de dieta specifice diferitelor suferinte si crearea unei diete unitare.

3-beneficiile-workshopului-DigestMed
Care este principalul beneficiu al participarii in cadrul sedintei?

Sedinta de consultanta nutritionala va ajuta sa obtineti informatii corecte despre posibilitatea de a rezolva o anumita problema de sanatate prin masuri de dieta. In plus masurile de dieta vor fi personalizate si adaptate stilului dvs de viata.

Cu ce se diferentiaza sedinta de alte sedinte standard?

Iti oferim ce ai nevoie ca sa fii/redevii  sanatos si sa iti recapeti starea de bine, printr-o diversitate de servicii care se completeaza reciproc.

Suntem o echipa de specialisti (gastroenterologi, nutritionist, endocrinologi, psiholog) cu pregatire de specialitate, experienta si multa pasiune.

Cream programe personalizate pentru fiecare pacient care ne trece pragul, indiferent ca vrea sa slabeasca sau sa  foloseasca dieta in rezolvarea afectiunilor sale.

Consideram fiecare organism ca pe o entitate si il tratam ca atare. Elaboram diete adaptate pacientului si stilului lui de viata (tinem cont de caracteristicile familiale si de activitate), facem recomandari de activitate fizica la nivelul de accesibilitate la care se afla.

Acordam consiliere motivationala permanenta.

Principiile de nutritie sunt bazate pe stiinta si nu pe trenduri nutritionale ‘en vogue’, care pot fi periculoase pe termen lung.

Pentru ca sanatatea este plurifactoriala iar recapatarea ei de asemenea, reevaluam clientul interdisciplinar, daca este nevoie.

Implicam si responsabilizam activ clientul in procesul de transformare. Nu tinem secret ca fara dorinta si vointa acestuia rezultatele se pot lasa asteptate.

Cine sustine sedintele?

Maria Martac
Maria Martac – Biolog, Consultant in nutritie si Health Coach, detine competente in principiile alimentare si valoarea nutritiva a acestora, intocmirea meniurilor in cazul dietelor de slabit, alimentatia copiilor si adolescentilor, alimentatia femeilor gravide, alimentatia batranilor, alimentatia sportivilor, este membru fondator al AREA – Asociatia Romana de Educatie in Alergii si detine certificatul Health Coach – Dr Sears Wellness Insitute.

Care sunt coordonatele sedintei?

locatie-workshop-nutritie-digestmed
Care este programul consultantului?

In fiecare joi de la 15:00 la 20:00 la DigestMed

inregistrare-workshop-nutritie-digestmed
Cum se face inregistrarea ?

0743 344 378 | contact@digestmed.ro

pret-workshop-nutritie-digestmed
Cat costa sedinta?

Pretul sedintei de 45 minute – 180 lei. 

CUM PUTETI AJUNGE LA CLINICA NOASTRA?

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun:

METROU : M3 statia Lujerului TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor

Programare rapida
Programare Facebook
Programare Whatsapp
Programare online
Programare telefonica