CLINICA MEDICALA DIGESTMED

Echipa-de-medici-gastroenterologi-DigestMed

Ce este psihiatria?

Psihiatria este ramura medicinei ce diagnosticheaza si trateaza tulburari psihice si tulburari ale comportamentului. Tulburarile psihice pot afecta o serie de aspecte importante din viata unei persoane, cum ar fi: activitatea fizica, emotiile, perceptia, gandurile, relatiile interpersonale, activitatea profesionala si timpul liber. Aceste tulburari pot avea ca sursa combinatia dintre mai multi factori si anume: factori biologici, factori psihologici si factori sociali.

Cand avem nevoie de un consult psihiatric?

stari-de-insomnie

DEPRESII

Traiti stari de tristete, indecizie, gol sufletesc, lipsa sperantei, stari de agitatie fara sens, insomnie? Acestea pot fi semnele unei depresii. Vizita la un medic psihiatru va poate ajuta sa scapati de aceste stari si sa reusiti sa va bucurati de o viata linistita.

stari-de-teama

ATACURI DE PANICA

Experimentati episoade neasteptate de anxietate intensa, palpitatii, puls accelerat, tremor, teama de moarte, intepaturi si furnicaturi in tot corpul? Atacul de panica poate fi diagnosticat cu usurinta de catre medicul psihiatru si tratat cu succes.

Medicul psihiatru

Medicul psihiatru poate evalua, diagnostica, initia tratamentul si urmari evolutia pacientilor cu tulburari depresive, anxietate,tulburarilor obsesiv-compulsive, dementelor, adictiilor, tulburarilor de control al impulsurilor, tulburarilor de somn cronice si acute, tulburarilor afective aparute in contextul unor boli organice sau tulburarilor din spectrul psihotic.

Tratamentele psihiatrice si scopul acestora

Scopul primar al tratamentelor psihiatrice este modificarea comportamentelor patologice si, implicit, imbunatatirea calitatii vietii pacientului si familiei acestuia. Terapia poate fi farmacologica sau prin psihoterapie. Medicatia psihotropa actuala este variata, sigura si bine tolerata. In psihoterapie terapeutul creaza un cadru care sa-i permita pacientului sa-si descopere si sa-si foloseasca propriile resurse. O strategie terapeutica combinata aduce o mai buna intelegere si acceptare a bolii, o mai buna complianta a pacientului la tratament, o ameliorare mai rapida a simptomelor si imbunatatirea mai rapida a calitatii vietii acestuia.

vizita-la-medicul-psihiatru

Clinica DigestMed

DigestMed este o clinica medicala privata ce are ca obiect prinicipal de activitate diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv si isi desfasoara activitatea medicala la cele mai inalte standarde europene. DigestMed pune la dispozitia pacientilor o gama de servicii de gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, endocrinologie si psihiatrie.

DigestMed furnizeaza servicii de Consult Psihiatrie in contract cu CNAS.

DE CE DIGESTMED?

igiena-si-servicii-medicale-de-calitate-inalta-digestmed

Ne desfasuram activitatea intr-un mediu placut si primitor si punem un accent deosebit pe igiena si curatenie, oferind pacientilor nostri siguranta, confort si servicii medicale complete la un inalt standard calitativ.

punctualitatea-programarii-si-servicii-medicale-profesionale-digestmed

Fiecare pacient este important pentru noi si ne straduim sa respectam ora programarii. Totusi, ora planificata poate fi decalata datorita unor cazuri ce pot necesita investigatii mai amanuntite decat cele planificate in momentul programarii.

discutii-cu-pacientii-cu-privire-la-investigatiile-urmatoare-digestmed

In fiecare sectie specializata a clinicii DigestMed, pacientii nostri sunt informati cu privire la investigatiile pe care urmeaza sa le faca si li se va raspunde prompt la intrebarile si nelamuririle pe care le au cu privire la starea lor de sanatate.

tratament-rapid-si-eficient-digestmed

DigestMed va pune la dispozitie o echipa medicala formata din medici profesionisti, cu experienta in domeniu, care in urma investigatiilor realizate, ofera pacientilor un tratament rapid si eficient, specific nevoilor intampinate de acestia.

Echipa Medicala

DigestMed va pune la dispozitie o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive. Medicii nostri sunt deschisi comunicarii cu pacientii si stabilesc alaturi de dumneavoastra dezvoltarea unei strategii terapeutice optime in functie de asteptarile si starea dumneavoastra de sanatate.

Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate. Clinica DigestMed va pune la dispozitie un serviciu rapid de consultatii in cazul in care problemele dumneavoastra de sanatate necesita o evaluare si un tratament urgent. De asemenea va oferim posibilitatea de a face o programare online, completand formularul de pe website-ul DigestMed.

Denisa Mangalagiu

Medic Specialist Psihiatru

Dr. Denisa Mangalagiu este medic specialist psihiatru cu formare in psihoterapie si relaxare eriksoniana. Consultatiile pot fi oferite in limba romana.

Lista tarife Psihiatrie

DigestMed furnizeaza servicii medicale decontate de urmatoarele firme de asigurari private:

europ-assistance-logo
logo-signal-iduna
uniqua-logo
tarife Denisa Mangalagiu 2020
Dr. Denisa Mangalagiu

Medic specialist

CONSULT  PSIHIATRIE

CONSULT CONTROL PSIHIATRIE

REFERAT MEDICAL

Clinica noastra este situata in Bucuresti, sector 6.

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun: METROU : M3 statia Lujerului, TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii, AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor, TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor