ATELIER

Educatie nutritionala pentru un stil de viata sanatos

Ce presupune atelierul?

Prin atelierul nostru de educatie nutritionala puteti oferi angajatilor dumneavoastra posibilitatea de a accesa informatii corecte privind atat dieta cat si stilul de viata din perspectiva atitudinii, activitatii fizice, relaxarii.

Atelierul cuprinde cantarire profesionala, o prezentare a principalelor reguli de dieta si stil de viata precum si discutii interactive intre angajati si consultantul nostru de nutritie.

program-stabilizare-digestmed
Cantarirea profesionala cu analizorul corporal Tanita

Ofera informatii despre cantitatea totala de grasime din corp, grasimea viscerala, masa musculara, masa osoasa, apa totala din organism, varsta metabolica. Astfel angajatii dumneavoastra pot fi avertizati asupra unor probleme metabolice care de obicei nu dau simptome si le pot corecta.

sedinta-individuala-consultanta-nutritie
Prezentarea regulilor de dieta si stil de viata

Scopul atelierului este de a impartasi cateva idei despre ce presupune o dieta echilibrata pentru oamenii de obicei tineri dar sedentari, de a oferi un set de informatii de baza valabile in orice etapa a vietii,  dar si motivatia pentru a face o schimbare si a o mentine pe termen lung.

Planificarea meselor salveaza timp, buget, preocupari inutile si, evident, sanatatea. In plus, este bine cunoscut faptul ca obiceiurile alimentare corecte si sanatoase cresc  productivitatea muncii si scad costurile medicale.

3-beneficiile-workshopului-DigestMed
Discutiile interactive

In cadrul acestor discutii angajatii dumneavoastra pot adresa intrebari despre dieta si stil de viata consultantului nostru de nutritie si pot obtine informatii despre rezultatul cantaririi.

calendar
Follow-up – in urmatoarele 4-6 saptamani

Toti cei care doresc interpretare aprofundata a rezultatului cantaririi profesionale din timpul atelierului si recomandari nutritionale individuale sunt invitati sa se programeze la clinica noastra pentur o sedinta individuala “Consultanta nutritie”.

Activitati practice

  • Demonstratie practica de hidratare corecta in timpul sederii la birou. Vom avea sticle cu apa plata. Fiecare angajat isi va calcula cantitatea de apa pe care ar trebui sa o bea in timpul unei zile (functie de greutate), o va imparti in perioade de timp si va exersa hidratarea in timpul atelierului.
  • Vom descifra impreuna capcanele listelor de ingrediente la produse de baza (exemplificari pe laptop dar si cu mostre in sala)
  • Vom demonstra practic cum putem avea o gustare sanatoasa la birou fara a sacrifica timp, bani sau a face rabat la sanatate.
  • Vom executa exercitii de respiratie si mobilitate la fiecare 50-60 de minute (angajatii sunt rugati sa vina imbracati comod – fara tocuri sau cravata )

Cine sustine atelierul?

Maria Martac
Maria Martac – Biolog, Consultant in nutritie si Health Coach, detine competente in principiile alimentare si valoarea nutritiva a acestora, intocmirea meniurilor in cazul dietelor de slabit, alimentatia copiilor si adolescentilor, alimentatia femeilor gravide, alimentatia batranilor, alimentatia sportivilor, este membru fondator al AREA – Asociatia Romana de Educatie in Alergii si detine certificatul Health Coach – Dr Sears Wellness Insitute.

Care sunt coordonatele atelierului?

locatie-workshop-nutritie-digestmed
Unde se desfasoara atelierul?

La sediul clientului.

medic-workshop-nutritie-DigestMed
Care este programul consultantului?

Se stabileste impreuna cu clientul.

inregistrare-workshop-nutritie-digestmed
Cum se face inregistrarea la atelier?

0743 344 378 | contact@digestmed.ro

pret-workshop-nutritie-digestmed
Cat costa atelierul?

Pretul este personalizat in functie de numarul de angajati ai clientului si numarul de sesiuni care urmeaza a fi sustinute.

CUM PUTETI AJUNGE LA CLINICA NOASTRA?

Puteti ajunge la noi folosind urmatoarele mijloace de transport in comun:

METROU : M3 statia Lujerului TRAMVAI : 41 statia Bd. Uverturii AUTOBUZ : 178 statia Teatrul Masca; 106, 136, 236, 336 statia Piata Veteranilor TROLEIBUZ : 61, 62 statia Piata Veteranilor

Programare rapida
Programare Facebook
Programare Whatsapp
Programare online
Programare telefonica